Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (102/123) > >>

pe_jumate:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 03 Iunie 2011, 20:36 ---Mica, stiu ca nu este o ora exacta stabilită in acest sens. Eu voi pleca din Bucuresti, insotita de Ayyanna si Gabitza la ora 9.30. Sa ne vedem cu bine!

--- Terminare citat ---

si noi, eu, mirciulinul, @micaela si @ariadna plecam tot la 9.30, de langa statia de metrou stefan cel mare :D
am inteles de la Gigi (@admin) ca ar fi bine sa fim la padure maine pe la 10.00

luciamanta:

--- Citat din: adria din Vineri, 03 Iunie 2011, 18:31 ---sa aveti parte doar de bucurii, distractie si voie buna, ca de vreme nu trebuie sa va faceti griji
s-au anuntat 33 grade in weekend

--- Terminare citat ---
Multumim, Adria. Imi pare rau ca nu ai putut veni si tu.

balanta:
Steliana, nu mi-a iesit planul. Eu am vrut sa ii fac o surpriza copilului meu de ziua lui sa vin in Bucuresti si astfel participam si la wek campenesc. El s-a gandit sa imi faca mie o surpriza de ziua lui si si-a mutat turele la servici si vine maine dimineata acasa. Nu pot sa plec atat timp cat el a facut atatea eforturi sa vina sa fie acas de ziua lui! Poate daca iese bine se reediteaza si vin si eu! Distractie maxima!

fortuna777:
distractie maxima va doresc si eu :) ce mi-ar placea sa beau si eu o bere cu voi acolo ;) :D

francesca777:
MUltumim de urari.
ATENTIUNEEEE:  cursa mea de militari pleaca la ora 9 din fata magazinului CORA LUJERULUI...o sa zabovesc un pic in CORA asa ca..doritorii sa sune la 0726103982...buburuza mea mai are 3 locuri...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă