Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (11/123) > >>

luciamanta:
Vreau să vă spun că dacă plecarea spre [destinaţie] nu se face dimineaţa devreme de tot, este riscant, deoarece mai târziu va fi foarte aglomerat, vă spun că am păţit-o eu anul trecut. Coloane de maşini, timp pierdut, aglomeraţie mare de oameni, de grătare... Locul parcă devine neîncăpător...

Din motive de securitate, mesajul a fost modificat de catre Serviciul de Cenzura, Control, Manipulare Subliminala si Dictatura Aplicata
Saturnianul, reprezentant al Autoritatii Supreme Extraterestre in relatiile cu pamantenii

micaela:
multam fain, Steliana. in principiu pot veni, dar cine stie ce-o mai fi pana atunci...unii zic ca vine sfarsitul lumii.  :D
azi iar sunt pusa pe shotii.  ;) :D

iulia17:

io nu am inteles nimic din pozele alea: e in curte la cineva?

optimus sum:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 18 Mai 2011, 20:21 ---   Vreau să vă spun că dacă plecarea spre [destinaţie] nu se face dimineaţa devreme de tot, este riscant, deoarece mai târziu va fi foarte aglomerat, vă spun că am păţit-o eu anul trecut. Coloane de maşini, timp pierdut, aglomeraţie mare de oameni, de grătare... Locul parcă devine neîncăpător...

--- Terminare citat ---
avem locul nostru , mai ferit de gratare si manele, Lucia...multumita lui Steli, care este ca o closca pt noi , avem intimitate si liniste ... sa ne traiasca si sa-i dea dumnezeu dupa sufletul ei... :-*

Din motive de securitate, mesajul a fost modificat de catre Serviciul de Cenzura, Control, Manipulare Subliminala si Dictatura Aplicata
Saturnianul, reprezentant al Autoritatii Supreme Extraterestre in relatiile cu pamantenii

luciamanta:
   Constat cu bucurie ca totul este bine pus la punct si sunt convinsă că reuşita picnicului va fi asigurată. Steliana, draga mea, poate vin si eu, dar mă voi înscrie pe listă numai atunci când voi fi sigură sută la sută. Până atunci, sa auzim numai de bine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă