Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (100/123) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: radu din Joi, 02 Iunie 2011, 21:00 ---....ce mufa ar trebui sa aiba microfonul , al meu are un jack de 3,5 mm dar  pot sa mai aduc ceva cabluri sau sa aduc unul fara fir ? oricum tot trebuie sa imi spui ce conector ai tu pe statie ca sa evitam situatiile neplacute pe microfon am conector midi pe 3 pini

--- Terminare citat ---

--- Citat din: optimus sum din Joi, 02 Iunie 2011, 21:10 ---daca statia ta e mai mare de 100w reali (rms) adu-o ...eu am un amplituner de 2x50w rms,

--- Terminare citat ---

:o :o :o
cum spuneti voi ... :D
va cred pe cuvant :D

steliana:
buna dimineata copii frumosi!

de acum ne auzim la telefon!

plec sa bag frigiderul in priza :D :D :D

va las cu una dintre melodiile mele preferate - sa va miscati cu talent ;)

luciamanta:
Steliana, sa fie ziua de azi exact asa cum iti doresti! Sunt sigura ca  o să bagi in priză  frigiderul, şi nu numai frigiderul...  tu, cea care aduni cu mult drag o mulţime de prieteni...

dian:

--- Citat din: admin din Joi, 02 Iunie 2011, 08:12 ---o sa am nevoie de sprijinul cuiva cu o masina mai spatioasa pentru a putea face impreuna cumparaturile pentru tot grupul, vineri dupa amiaza. Este cineva dispus si disponibil?

--- Terminare citat ---
     Ma ofer neconditionat sa ajut la cumparaturi sau ce aveti nevoie, chiar daca masina mea are un portbagaj mai mic, ramane doar sa ma contactati.

dina:
Hello!!

eu "m-am invita" in masina saturnianulul...urmeaza sa vorbim unde si la ce ora..sa ma culeaga din drum..(ce urat suna..!)..dar cam asa este.
ii multumesc pentru ajutor.
pe la ce ora se aduna lumea..?
si cum sa va ajut si eu? ..ce as putea sa mai aduc..pahare, farfurii, tacamuri din plastic..ceva servetele..cum credeti ca ma pot face utila?

o zi buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă