Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
optimus sum:
atunci , muzica este , tigari este, internet este, wiski este, cam de toate este ....
dar femei este ? :o :o :o :o :o
asta cine aduce ?
micaela:
silviu e cu thailandezele. :P
steliana:
are silviu un batalion de thai ...
o companie ... de enoriase ...
armata V-a :D de maici ...
avem si indecisele ...
optimus sum:
--- Citat din: radu din Joi, 02 Iunie 2011, 21:00 ---optimus sa imi spui te rog ce mufa ar trebui sa aiba microfonul , al meu are un jack de 3,5 mm dar pot sa mai aduc ceva cabluri sau sa aduc unul fara fir ? oricum tot trebuie sa imi spui ce conector ai tu pe statie ca sa evitam situatiile neplacute pe microfon am conector midi pe 3 pini
--- Terminare citat ---
radu...totul se face prin calculator... am intrari standard pe jack... din calc dam in proiector versurile, muzica o da in statie , iar mixajul il face tot calculatorul pe intrarea de microfon ...e cam de amatori dar merge bine ai sa vezi ...o intrare vga sa aiba proiectorul , eu am iesire vga de la laptop deci un cablu vga vga trebuie ...daca nu ai tu aduc eu de la un prieten ...
optimus sum:
daca statia ta e mai mare de 100w reali (rms) adu-o ...eu am un amplituner de 2x50w rms, dar boxe am profesionale de concert de 650w...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă