Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
steliana:
de ce te-ai oprit la costum?
poti atrage foarte bine cu o palarie ... de, sa stea si patrupedele lui silviu si lucisor in coada :P
janeta:
daca mai spui un singur cuvant despre patrupede , te strang de gat !!!
steliana:
copil frumos ... habar nu ai, cat ma iubesc patrupedele ...
am si martori! ;)
janeta:
ne , ne , nu despre asta este vorba ...lasa "copilul frumos" , ca nu tine :-\
ce mi-ai spus tu mie cand am intrebat daca pot sa vin cu pushica mea ( un " mare " caine de 3,5 kg )
micaela:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Mai 2011, 16:40 ---
--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Mai 2011, 16:22 ---pai nu, ca nu silviu a zis ca se cazeaza ci eu. si vreau sa stau cu cineva care nu sforaie uluitor (singura conditie) :D
--- Terminare citat ---
te inteleg, draga mea!
dar nu te increde in cei care spun ca nu sforaie ... spun asta doar ca ei sa poata sforai mai tare decat tine! ;)
lasand gluma la o parte, mai am o astfel de solicitare, vedem cum putem rezolva :)
--- Terminare citat ---
--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Mai 2011, 16:40 ---
--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Mai 2011, 16:22 ---pai nu, ca nu silviu a zis ca se cazeaza ci eu. si vreau sa stau cu cineva care nu sforaie uluitor (singura conditie) :D
--- Terminare citat ---
te inteleg, draga mea!
dar nu te increde in cei care spun ca nu sforaie ... spun asta doar ca ei sa poata sforai mai tare decat tine! ;)
lasand gluma la o parte, mai am o astfel de solicitare, vedem cum putem rezolva :)
--- Terminare citat ---
eh, glumeam...o noapte nu-i bai daca am fond muzical. si-mi iau dopuri de urechi. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă