Scrise de noi > Articolele noastre

Nevoia de culoare

<< < (15/45) > >>

julia:
daca ar fi sa aleg doar o singura culoare la care sa am acces as alege verde

luciamanta:
Iulia, ce bine ai ales culoarea, verdele este simbolul vietii.

luciamanta:
Eu una, atunci cand am nevoie de culoare in viata mea, dar mai ales de miscare si de antrenament pe muzică, asa procedez:

almi_gabi:

--- Citat din: julia din Joi, 13 Octombrie 2011, 19:29 ---daca ar fi sa aleg doar o singura culoare la care sa am acces as alege verde

--- Terminare citat ---

multa vreme albul a fost emblematic pentru mine - nu prea ma pricep eu la chestii din astea dar cred ca venea din copilarie - bunica varuia mereu casa cu alb - asa era atunci - cand venea primavara facea curatenie peste tot si eu asociam venirea primaberii cu alb nu cu verde si apoi mama lucra in spital - ma lua cu ea la servici - iar acolo totul era alb

acum, dupa ce tot mi s-a repetat ca mai exista si alte culori decat alb (de fapt albul nici nu este o culoare dar asta e altceva  :) )  am inceput sa "vad " in jurul meu si alte culori
recunosc ca exista la mine o inclinatie pentru culorile solare, calde
si am constat ca oamenii vor culoare in viata lor - fie in imbracaminte, fie in accesorii, fie in mediul inconjurator
apropo de case .... cat de faine pot fi aceste case zugravite intr-o culoare incredibil de "optimista"

almi_gabi:
"Bocet de insecte vesteste sfarsitul.
Toamna si-al meu cantec au acum culoarea
Ultimelor frunze
Din iarba din pampas."

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă