Scrise de noi > Articolele noastre
Nevoia de culoare
julia:
E frumos sa vezi lumea in culori dar eu am un sentiment aparte cind privesc fotografiile alb-negru. Nu stiu de ce, dar ma emotioneaza mai mult decat celelalte.
http://www.instantshift.com/2009/12/19/100-beautiful-examples-of-black-and-white-photography/
julia:
Poate pentruca la cele in culori te fura frumusetea si forta culorilor, dar la astea privesti mai in profunzime nedistras de alte detalii si esti receptiv mai mult la ce-ti transmite.
almi_gabi:
Trecand pe stradutele Venetiei, printre magazine cu vitrine si rafturi pline de culoare am gasit la un moment dat si un magazin plin cu pulovere in culorile specifice sticlei de murano. Avea rafturi de jur imprejur intro revarsare de culoare. :)
julia:
imi place sa pun culori pe mine. nu pe fata ca nu prea ma machiez. dar in tinuta sunt destul de colorata. se transmite si in stare.
almi_gabi:
probabil ca ai dreptate jul - culorile ne transmit o anumita stare - si la ce ma refer - in mod cert nu imi place toamna dar imi plac culorile ei
nu ma pot abtine sa nu caut in cele mai dosite colturi culorile aramii, rosietice, brune - amestecate cu verdele dat in parg al toamnei :)
mai ales ca stiu ca peste 2 luni in drumul spre casa nu voi mai vedea asa ceva ci doar un gri monoton si "mahnit" al iernii (zapada in Bucuresti nu este alba ??? )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă