Scrise de noi > Articolele noastre
Nevoia de culoare
optimus sum:
se pare ca testul , la mine a fost obiectiv...in mare parte era si parerea mea despre mine ...
Directii si obiective
Cauti un mod de a scapa de tot ceea ce te constrange sau inhiba si te agati de sperante vagi si iluzorii.
Starea actuala
Te simti impiedicat in realizarea dorintelor tale si de la obtinerea lucrurilor pe care le consideri ca esentiale.
Potential
Esti egocentric si de aceea usor ofensabil, fiind destul de retinut sau chiar izolat in atasamentele tale.
Neacceptare
Stres aparut dintr-o excesiva autoconstrangere in incercarea de a castiga consideratia si stima altora. Ai o nevoie nesatisfacuta de a te alia cu altii ale caror standarde sunt la fel de ridicate ca ale tale si de a te evidentia. Aceasta va duce la un considerabil stres dar nu renunti la atitudinea ta in ciuda lipsei de apreciere. Gasesti ca situatia prezenta este neconfortabila si ai dori sa te smulgi din ea, dar refuzi compromisul cu propriile opinii. Nu poti sa rezolvi situatia deoarece amani continuu luarea deciziilor necesare pentru ca te indoiesti de capacitatea ta de a face fata opozitiei care ar putea rezulta.Doresti stima altora, acordul cu dorintele tale si respectul pentru opiniile tale ca sa te poti simti sigur si liber. Incapatanat, cerinta intelectuala pentru stima.
Complexe si limitari
Tensiunile induse de incercarea de a accepta niste conditii care sunt intr-adevar deasupra capacitatilor proprii, sau a rezervelor tale de forta, te-au dus la o cosiderabila anxietate si la un inacceptabil sentiment de inadaptare. Reactionezi cautand in tine insuti confirmarea capacitatii si valorii, pentru a-ti sustine stima fata de tine.
francesca777:
Iaca...intre 2 hartoage...mi-am facut si eu testul :
Directii si obiective
Cauti legaturi armonioase satisfacatoare si afectuoase, doresti o unire intima in care sa existe dragoste, sacrificiu de sine si incredere reciproca.
Starea actuala
Ai dificultati in a face fata solicitarilor la care esti supus. Simti ca esti implicat intr-un prea mare efort si doresti sa ti se usureze situatia.
Potential
Insisti asupra realismului sperantelor si ideilor tale, dar ai nevoie de incurajare. Egocentric si de aceea te superi usor.
Neacceptare
Manifesti susceptibilitate pronuntata fata de stimulii externi. Vrei sa depasesti un sentiment de gol si sa umpli vidul care simti ca te separa de ceilalti. Esti nerabdator sa traiesti viata sub toate aspectele sale. De aceea eviti orice restrictie sau limitare care iti este impusa si insisti sa fii liber si nestanjenit in ceea ce vrei sa intreprinzi. Autodeterminism plin de asteptare.
Complexe si limitari
Nu doresti sa fii implicat in diferende de opinii sau argumentari, preferand sa fii lasat in pace.
...ptiu...obiectiv si la mine:)
iulia17:
Dar oare fara culoare cum ar fi lumea? Mai urita sau mai frumoasa?
O lume in alb negru
luciamanta:
Aseara am primit un telefon de la cineva... Cate nu mi-a spus... Era o persoana pe care am vazut-o doar de 2 ori. Pur si simplu, in urma telefonului mi-am schimat starea de spirit. Ziua de azi a prins contur, a capatat culoare. Atatea sfaturi mi-a dat, atatea incurajari mi-a transmis, incat azi am ras de zece ori mai mult decat de obicei. Am nevoie de culoare, am nevoie de multe in viata asta si sper sa nu mai fac niciodata trei pasi in spate...
julia:
pentru cine se simte pui sau pentru cine are nevoie de culoare...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă