Scrise de noi > Articolele noastre
Nevoia de culoare
micaela:
e foarte posibil sa fie pertinent testul. te pomenesti ca-n subconstientul meu nesondat o salasui aspiratia la succes. :D :D da' zau daca ma prind de asta. :D
gabi, am vazut rezultatul dar nu ne-ai spus daca te-a ghicit. ;)
almi_gabi:
Cauti o viata sigura si usoara, lipsita de probleme sau de tulburari. ~ asta e adevarat
dar ~ oare nu toti ne dorim asa ceva?
Trebuinta de-a simti ca evenimentele se dezvolta pe liniile dorite ~ asta e adevarat
dar~ nu ne linisteste atunci cand vedem ca lucrurile merg asa cum ne-am dorit?
astea mi-au atras atentia la o prima evaluare - probabil ar trebui sa mai aprofundez dar inca imi rasuna in minte acorduri de chitara ;)
micaela:
da, astea sunt destul de general valabile ;)
iulia17:
--- Citat din: Carla din Vineri, 06 Mai 2011, 19:46 ---Goethe spunea despre culori ca “actioneaza asupra sufletului, putand trezi sentimente diferite, idei, emotii, care ne aduc liniste sau, dimpotriva, ne agita si provoaca tristete”.
--- Terminare citat ---
Goethe spunea bine. nu degeaba exista terapia prin culoare inca de demult s-a constatat ca sunt culori care calmeaza sau care sedeaza, dar si altele care excita, energizeaza sau perturba. suntem doar niste reactii chimice, bietii de noi…
janeta:
ia vedeti o pictura ( atentie , e pictura nu photoshop ) care mie mi-a umplut sufletul de frumos :
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă