Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266364 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #840 : Marți, 23 August 2011, 16:42 »
cred ca doresc femei fara tabieturi ;D

Exact, femei pure şi virgine.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #841 : Marți, 23 August 2011, 17:18 »
ha ha ha
da, sa lasati voi barbatii capacu jos la WC
ihihihi
haha! carevasazica ai tabieturi ;D
lasa asta cu capacul wc-ului. da' unele au adevarate obsesii: nu cumva sa-i arunci vreo oala cu smaltul sarit, ca e de la bunica; pantofii sa fie musai aliniati si sosetele bagate in pantofi; camasa tre sa stea pe umeras musai cu nasturii incheiati...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #842 : Marți, 23 August 2011, 17:19 »
Exact, femei pure şi virgine.
Doamne ajuta!

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #843 : Marți, 23 August 2011, 19:34 »
haha! carevasazica ai tabieturi ;D
lasa asta cu capacul wc-ului. da' unele au adevarate obsesii: nu cumva sa-i arunci vreo oala cu smaltul sarit, ca e de la bunica; pantofii sa fie musai aliniati si sosetele bagate in pantofi; camasa tre sa stea pe umeras musai cu nasturii incheiati...

vai de capul meu , de unde le scoti silviu draga?
mie una nici prin cap nu mi-au trecut vreodata chestiile astea apai sa le mai si practic???!!!!
eu nu sunt nici obsedata , nici fixista (cred), nici supersitioasa , sunt perfecta ce mai atata .....normal ca am acele "'tabieturi"' care tin de bunul simt, cele care tin de igiena si curatenie dar nu intr-atata incat sa stau de paza dupa el unde isi pune camasa si cati nasturi are inchisi la ea....creca fiecare lucru isi are locul lui in casa si cred ca amandoi dorim sa traim intr-un spatiu cat de cat ordonat si punct.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #844 : Marți, 23 August 2011, 20:11 »
orice persoana cred ca are tabieturile ei, oricat de tanara sau mai putin tanara este, fie barbat fie femeie...
atunci cand esti "cucerit" de el/ea, il placi asa cum este...cu tot cu tabieturi

silviu

• Vizitator
« Răspuns #845 : Marți, 30 August 2011, 09:28 »
Cozma i-a scris Marinelei poezia cu numărul 601

Joia trecută a fost ziua de naştere a lui Miron Cozma, iar ieri, a partenerei lui, Marinela Niţu. El a împlinit 57 de ani, ea... nu-şi spune vârsta, ca orice doamnă trecută de 40. Au făcut petrecere mare, într-un local de pe Litoral, ocazie cu care "Luceafărul huilei" i-a mai închinat o poezie. A 601-a.

"Două creiere şi două inimi/Care… se izbesc puternic de albastru/ Ale noastre, … iubito! (...) Şi ochii cei plini de petale/Şi nasul tău bizar - iubito/Amintind de cornul de inorog/Puţin strâmb. Căci linia vieţii nu este dreaptă". Cam aşa sună poezia "Viitorul", scrisă de fostul lider al minerilor special pentru Marinela, de ziua ei. Miron are deja un caiet cu 600 de poezii, dedicate iubitei lui, însă ultima e întotdeauna cea care contează. Toate vor fi publicate într-un volum cu titlul "Luceafărul fiinţei mele huilice".

julia

• Vizitator
« Răspuns #846 : Marți, 30 August 2011, 13:05 »
rog sa mi se explice pe indelete ca pt cei mai incetiniti la minte: cum sa-i spui iubitei ca are nas de inorog strimb ?!?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #847 : Marți, 30 August 2011, 20:14 »
simplu, caci linia vietii nu este dreapta.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #848 : Marți, 30 August 2011, 21:30 »
ce dumnezeu , jul,  doar se stie  ca bantuind prin meandrele in care ortacii pastoresc inorogi nasosi , neuronul flasc isi etaleaza extazul in momentul in care o intalneste pe regina nasoasa a inorogilor de mai sus . simplu , nu ?

julia

• Vizitator
« Răspuns #849 : Marți, 30 August 2011, 21:38 »
offf...
vezi de aia sunt io necucerita/necuceribila ca nu ma duce capu la d-astea...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #850 : Vineri, 02 Septembrie 2011, 13:00 »
Minusculul meu simt poetic imi zice ca mai bine ar fi zis cava de botul ei...ca o barca pneumatica militara, ceva acolo...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #851 : Vineri, 02 Septembrie 2011, 16:34 »
   Cred ca pentru a cuceri pe cineva, trebuie sa emani încredere în tine însuţi, şi sa te simti atrăgător.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #852 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 11:08 »
De ce au succes carismaticii
Persoanele care atrag ca un magnet mai mulţi oameni deodată sunt în general cele care emană încredere şi stimă de sine.
În plus, ele au o capacitate nativă de a se adapta oricărei situaţii şi oricărei persoane cu care intră în contact.
Ingredintele atracţiei între sexe

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #853 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 11:17 »
Silviu, mi-a plăcut articolul. Interesant, dar mai sunt multe de spus in legatura cu tema articolului.

julia

• Vizitator
« Răspuns #854 : Duminică, 04 Septembrie 2011, 10:01 »
io cred ca sunt atipica rau ca nu ma regasesc acolo ...