Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266589 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #585 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:00 »
  Fii linistit ca nu numai ca nu te iubesc, ci, dimpotriva! Am o mare lipsa de respect pentru oamenii care se joaca cu sufletele vulnerabile, mai ales cand acestea sunt dragi inimii mele si au avut nefericirea sa aiba, sper eu doar pentru un timp limitat, statutul de singles si sa "puna botul" (scz celorlalti forumisti pentru limbajul neacademic!) la vrajeala ta de doi lei! Esti doar un ambalaj care ia ochii si atat! Tu n-ai suflet! Daca ai fi ramas doar la flirturi nevinovate aici, nu era o problema, dar ai reusit sa umbresti niste vieti, care in nici un caz nu meritau asta! Sunt persoane care te cunosc mult, mult mai bine decat majoritatea celor de aici si care imi dau dreptate! Iti doresc sa ti  se plateasca in viata cu aceeasi moneda! Nu ai sa fii niciodata fericit cand iti vei cladi fericirea pe nefericirea altuia!

Despre onestitate era vorba, dar tu nu cunosti intelesul real al termenului! Iti recomand DEX-ul!
waw...poate tu stii ceva ce eu nu stiu ?  :o :o :o
eu nu ma stiu vinovat cu nimic, dar mai stii... poate am facut eu vreo victima din SC? caz in care cu regret ma retrag... vrajeala mea de doi lei, are rostul ei , dar niciodata nu cred ca am folosit vrajeala cu nimeni ...asa imi place sa cred ... :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #586 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:10 »
optimus! spune repede cui i-ai frant inima, cuceritorule! ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #587 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:14 »
ori tie, ori lui steli... ca restul ma tin numai in palme de cand am intrat pe forumul asta...

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #588 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:16 »
vezi optimus?...se intampla sa cuceresti fara sa faci ceva special... nu trebuie sa folosesti nicio arma...se intampla pur si simplu

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #589 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:16 »
io nu-mi amintesc sa-ti fi dat "palme", altfel decat amical si in gluma.... recunosc ca te-am atins si cu meniul de la "la mama", dar nu cred ca a fost traumatizant  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #590 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:18 »
chiar sunt curios sa stiu care este mimoza care o foloseste pe carmen pe post de buldozer, in loc sa ma abordeze direct... ;D
curaj fetelor ca optimus nu musca, doar latra la luna cateodata...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #591 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:19 »
io nu-mi amintesc sa-ti fi dat "palme", altfel decat amical si in gluma.... recunosc ca te-am atins si cu meniul de la "la mama", dar nu cred ca a fost traumatizant  :P
sa inteleg ca tie ti-am frant inima si apoi mi-am batut joc, recunoscut fiind ca un cuceritor fara onestitate?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #592 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:22 »
ori tie, ori lui steli... ca restul ma tin numai in palme de cand am intrat pe forumul asta...

lui siviu sigur!

in cazul meu ... iti lipseste tehnica cu care am fost obisnuita sa fiu cucerita pana acum ...
da, ... pentru ca nu stiu sa dau palme nici macar atunci cand le primesc fara sa fiu vinovata, m-as baga sa te cuceresc ...
marturisesc ca si mie imi lipseste tehnica. am fost doar cucerita.
nu spuneam eu ca (-)+(-)=+
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #593 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:22 »
io ti-am zis ca jocurile versatil-curtenitoare sunt periculoase intr-un mediu de oameni usor vulnerabili...unele persoane, mai sensibile, le pot lua in serios... nu toata lumea le percepe ca pe un simplu entertainement.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #594 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:24 »
sa inteleg ca tie ti-am frant inima si apoi mi-am batut joc, recunoscut fiind ca un cuceritor fara onestitate?
de unde ai inteles asta?  :o
doamne fere...
nu mi-ai frant nica si nici nu ti-ai batut joc, in niciun fel. :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #595 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:24 »
hai carmen, curaj... cand acuzi pe cineva , cand il arati cu degetul, poate ar fi onest sa spui si de ce o faci, nu ?
 alfel dexul poate fi util tuturor... deci? asteptam lamuriri...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #596 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:32 »
stim toti ca optimus e curtenitor peste poate, cu toata lumea, cred ca si cu un scop de "animare" a atmosferei, si probabil ca cineva mai putin obisnuit cu acest "stil" l-a putut lua (prea) in serios...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #597 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:32 »
dap... nu-mi plac petardele de nici un fel...
fac mult zgomot pentru nimic...
pentru o clipa am tras sperante ca m-am "incaltat" fara sa stiu, dar se pare ca un fum de tigara este condamnat la efemer si atat.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #598 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:42 »
optimus ...eu sunt mai noua pe aici...promit sa nu dau "palme"  ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #599 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:42 »
io ti-am zis ca jocurile versatil-curtenitoare sunt periculoase intr-un mediu de oameni usor vulnerabili...unele persoane, mai sensibile, le pot lua in serios... nu toata lumea le percepe ca pe un simplu entertainement.
mica draga, daca persoanele sensibiloase (persoana importanta, nu spun care), nu stiu sa faca diferentele, este problema lor si nu a mea... iar daca purtarea mea a lasat de dorit, atunci de maine schimbam schimbarea si veti avea un bufon in minus. de acord ?