Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266564 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #600 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:44 »
optimus ...eu sunt mai noua pe aici...promit sa nu dau "palme"  ;)
sa-ti dea dumnezeu dupa gandul tau (frumos)... multam fain ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #601 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:45 »
aflam pana la urma cauza furiei dezlantuite a lui Carmen, sau credem si nu cercetam ?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #602 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:47 »
pai ... si daca pleci, eu cui raman?

pe cine mai cuceresc?
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #603 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:48 »
aflam pana la urma cauza furiei dezlantuite a lui Carmen, sau credem si nu cercetam ?
nu cred si nu cercetez.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #604 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:50 »
pai ... si daca pleci, eu cui raman?

pe cine mai cuceresc?
iti raman stelele , stela draga...
tu intotdeauna ai pe cine cucerii...

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #605 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:51 »
numara in gand pana la 10...si nu actiona pe moment   :)
las-o pe steliana sa aiba pe cine sa cucereasca  :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #606 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:52 »
mica draga, daca persoanele sensibiloase (persoana importanta, nu spun care), nu stiu sa faca diferentele, este problema lor si nu a mea... iar daca purtarea mea a lasat de dorit, atunci de maine schimbam schimbarea si veti avea un bufon in minus. de acord ?

stai, mai, nu fii iar vijelios ca un furtun (am masculinizat substantivul furtuna  :D). adevarul e la mijloc... e bine sa ai grija cat de mult "joci" o anumita atitudine si in functie de persoana... sufletul omenesc e o materie sensibila, mai ales in anumite conditii... stii si tu asta, foarte bine, ca doar singur ai vorbit de vulnerabilitate, pe aici pe undeva.
nu toata lumea e "vulpe batrana", ca mine de ex., care intuieste foarte usor cat e joc, cat e real, in destule situatii... eu am priceput din prima stilu-ti, dar sunt convinsa ca altii/altele si-au putut crea false impresii.
insa nu ne poti lasa fara bufon asa, cu una cu doua.  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #607 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:56 »
deci si tu crezi ce-a spus carmen intr-un moment de ...un moment...?
nu credeam ca vei crede ce este de necrezut draga micaela...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #608 : Duminică, 19 Iunie 2011, 00:58 »
iti raman stelele , stela draga...
tu intotdeauna ai pe cine cucerii...

daca nu am reusit sa te cuceresc tocmai pe tine, marele cuceritor ...
stiu ca sunt o stea!
stiu ca inca mai pot cuceri ... dar vreau sa te pot face sa privesti Cerul ... chiar daca eu voi fi cucerita de altcineva!
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #609 : Duminică, 19 Iunie 2011, 01:02 »
deci si tu crezi ce-a spus carmen intr-un moment de ...un moment...?
nu credeam ca vei crede ce este de necrezut draga micaela...
n-ai inteles... eu inclin sa cred ca tu nu ai  intentii rele...tu joci rolul curtenitorului, ca multi gemeni adevarati  ;). poate pur si simplu nu realizezi ca asupra unora poate avea un impact puternic. pot vedea in el altceva decat este, de fapt. tot nu pricepi?  :P
in ce ma priveste ai avut o atitudine corecta.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #610 : Duminică, 19 Iunie 2011, 01:18 »
carmen, tu stii bine ca-mi esti simpatica, tocmai pentru ca esti un om onest si direct... s-ar putea insa ca in cazul asta sa fie o chestiune de perceptie gresita... sau de informatie gresita, prin transmiterea "de la ureche la ureche" (am constatat de multe ori ca radio-santul este periculos. evit sa mai judec ceva dupa spusele altcuiva si nu din propria-mi experienta/ cunoastere)... esti sigura, sigura ca optimus merita "bubuiala" asta?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #611 : Duminică, 19 Iunie 2011, 01:43 »
uite optimus, sa-ti explic concret. daca eu acuma vreau sa ma joc, ca sa anim atmosfera, si-ti fac complimente si te privesc invaluitor de cateva ori, si-ti mai si zambesc din cand in cand...s-ar putea ca tu, putin insetat de ceva sentimente, sa ma iei in serios...si sa te autocuceresti (cum posta iulia pe aici pe undeva - buna postare aceeaa, Jul). sigur, teoretic eu nu sunt vinovata, ca ma joc numai. tu esti cel care interpreteaza gresit si apoi, cand constati ca, de fapt, eu ma joc la fel cu multi altii, o sa te simti pacalit...inselat.
repet, teoretic eu n-am nicio vina...si, totusi, daca as fi fost mai atenta la vulnerabilitatea ta, as fi evitat sa ma joc si sa te imping in capcana autocuceririi.  ;)
pricepesti, prietene?  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #612 : Duminică, 19 Iunie 2011, 01:46 »
si-acum va cuceresc cu un "noapte buna, copii jucaciosi"  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #613 : Duminică, 19 Iunie 2011, 01:55 »
nu pricepesc... nu am facut ochi dulci nimanui. politetea pe un forum este obligatorie , iar eu nu am depasit niciodata limita bunului simt cand am facut un compliment sau am spus o vorba buna . m-ai perceput in mod fals ca fiind curtenitor si flirtul a fost departe de intentiile mele intotdeauna. in plus am scris de vreo cateva ori ca am venit aici pentru placerea de discuta cu niste oameni inteligenti si nu ca sa imi gasesc o partenera... suntem ceea ce suntem pentru ca asta vrem sa fim, nu ? hai sa luam din urma postarile mele toate, si arata-mi un singur exemplu in care eu am facut curte cuiva din SC. una singura macar. nici macar complimente nu au fost de la mine catre cineva . faptul ca unele persoane m-au placut, si au interpretat vorbele mele simple ca pe sageti de amor indreptate catre ele , este problema lor si atat. cateodata ne complacem in a ne autosugestiona ca cineva pe care il placem , ne place si el la randu-i si nu este corect fata de acel cineva sa-i atribuim un rol doar pentru ca noi vrem sa-l vedem in acel rol. nu am vrut decat sa aduc la lumina ceea ce ascundeti fiecare sub mastile de zi cu zi ...daca am reusit sau nu , judecati-ma pentru asta si nu ca as fi nu-s ce casanova... ati citit oare cu atentie postarile mele ? sau ati vazut in ele doar ceea ce ati dorit fiecare sa vedeti ?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #614 : Duminică, 19 Iunie 2011, 02:01 »
am inteles. n-ai jucat niciun rol; asa esti tu, natural curtenitor. :D e posibil.
e posibil si ca unii sa fi "vazut" ce si-ar fi dorit sa vada...

nu am vrut decat sa aduc la lumina ceea ce ascundeti fiecare sub mastile de zi cu zi . enuntul asta nu-i corect.