Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266629 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #570 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 21:44 »
ce te face Carmen sa crezi ca vreau sa fiu iubit...de tine? iar faptul ca am ascultat melodia respectiva cu sufletul,intelegand exact ce a vrut Brian sa spuna, ar fi trebuit sa iti dea de gandit

Gheorghe

• Vizitator
« Răspuns #571 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 22:08 »
va cam lipseste simtul umorului.  >:(
voi vedeti viata doar in alb si negru?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #572 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 22:11 »
va cam lipseste simtul umorului.  >:(
voi vedeti viata doar in alb si negru?
Gheorghe, pe forum sunt oameni cu mult umor, chiar cu mult haz. Trebuie să ai răbdarea sa descoperi acest lucru...E o experienta frumoasă...

Gheorghe

• Vizitator
« Răspuns #573 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 22:14 »
poate am judecat eu pripit.
si nu am masura sa judec.
poate asa este , cum spui
sau nu?

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #574 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 22:23 »
ca sa fiu on-topic...Gheorghe inca nu s-a lasat cucerit  :)  :P

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #575 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 22:23 »
   Gheorghe si fiindcă suntem la topicul "Tehnici de cucerire" iti spun un lucru pe care-l stii si tu: "Cine se tachinează se iubeşte".

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #576 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:14 »
carmen toma il iubeste pe optimus sum ? sau invers ? ::) ::) ::) ::)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #577 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:26 »
uneori contrariile se atrag

silviu

• Vizitator
« Răspuns #578 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:26 »
si ele te iubesc?
e moarte dupe mine.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #579 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:30 »
e moarte dupe mine.
wow...cum le cuceresti? cu intrebarea aia...esti empatica? :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #580 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:39 »
de ce crezi tu neaparat ca o femeie trebuie cucerita, ada ? de ce nu ar fi si invers ?

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #581 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:42 »

de ce crezi tu neaparat ca o femeie trebuie cucerita, ada ? de ce nu ar fi si invers ?
cred ca depinde de fiecare...unora le place sa fie cuceriti/cucerite...altora sa cucereasca

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #582 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:48 »
eu cred ca nu placerea proprie este la baza intentiei de cucerire... cred ca atunci cand ne dorim ceva trecem la actiune si atat ...ca se cheama cucerire sau se cheama altfel nu conteaza. trebuie numai sa fim onesti atunci cand incercam sa ne apropiem pe cineva, si sa nu ne batem joc dupa ce observam ca a fost doar o dorinta, un foc de paie... ca in orice batalie sunt acceptate orice arme si tehnici de lupta dar asemenea tratatului de la Geneva , trebuie sa respectam respectul reciproc si sa fim onesti.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #583 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:52 »
ce te face Carmen sa crezi ca vreau sa fiu iubit...de tine?

Fii linistit ca nu numai ca nu te iubesc, ci, dimpotriva! Am o mare lipsa de respect pentru oamenii care se joaca cu sufletele vulnerabile, mai ales cand acestea sunt dragi inimii mele si au avut nefericirea sa aiba, sper eu doar pentru un timp limitat, statutul de singles si sa "puna botul" (scz celorlalti forumisti pentru limbajul neacademic!) la vrajeala ta de doi lei! Esti doar un ambalaj care ia ochii si atat! Tu n-ai suflet! Daca ai fi ramas doar la flirturi nevinovate aici, nu era o problema, dar ai reusit sa umbresti niste vieti, care in nici un caz nu meritau asta! Sunt persoane care te cunosc mult, mult mai bine decat majoritatea celor de aici si care imi dau dreptate! Iti doresc sa ti  se plateasca in viata cu aceeasi moneda! Nu ai sa fii niciodata fericit cand iti vei cladi fericirea pe nefericirea altuia!
. trebuie numai sa fim onesti atunci cand incercam sa ne apropiem pe cineva, si sa nu ne batem joc

Despre onestitate era vorba, dar tu nu cunosti intelesul real al termenului! Iti recomand DEX-ul!

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #584 : Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 23:59 »
eu cred ca nu placerea proprie este la baza intentiei de cucerire... cred ca atunci cand ne dorim ceva trecem la actiune si atat ...ca se cheama cucerire sau se cheama altfel nu conteaza. trebuie numai sa fim onesti atunci cand incercam sa ne apropiem pe cineva, si sa nu ne batem joc dupa ce observam ca a fost doar o dorinta, un foc de paie... ca in orice batalie sunt acceptate orice arme si tehnici de lupta dar asemenea tratatului de la Geneva , trebuie sa respectam respectul reciproc si sa fim onesti.

dar poate sunt persoane care nu au curajul sa faca un prim pas...
sau nu vor sa foloseasca anumite arme sau tehnici, vor pur si simplu sa decurga totul in mod natural...