0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
nu e calugarie, janet...10 zile Cheesy...viata mea e un vacarm total si cu greu mai am timp sa stau cu mine insami, fara sa nu intervina diverse ganduri si tot felul de probleme de rezolvat:(...care ma obosesc ingrozitor
stimata doamna, vertijul dvs. ar putea avea cauze somatice sau organice care nu trebuie nesocotite, dar daca privim problema holistic si fara partinire stiintifica conventionala, cred ca nesigurata interceptarii sensurilor paradigmatice din enunturile postate anterior are un determinism astrologic marcat de mercur in mers retrograd in conjunctie cu luna naeagra. Cheesy
cam greu , va fi o lupta cu tine insati ...ce zici?
Citatnu e calugarie, janet...10 zile Cheesy...viata mea e un vacarm total si cu greu mai am timp sa stau cu mine insami, fara sa nu intervina diverse ganduri si tot felul de probleme de rezolvat:(...care ma obosesc ingrozitoria vino tu la bucuresti ( la dr. janeta ) si ai sa vezi ca se rezolva problema ta fara sihastrie
ia vino tu la bucuresti ( la dr. janeta ) si ai sa vezi ca se rezolva problema ta fara sihastrie
n-am spus niciodata ca-i urasc. doar ca pe putini reusesc sa-i iubesc. si misandria mea e limitata si focalizata pe nishte tare: nesinceritate, preacurvie, egoism si inca vreo doua da' nu mi le amintesc acum.
ei...aici o sa ai o surpriza. am aflat ca POT sa iubesc....nuumai ca s-a nimerit sa fie pantoful gresit.