Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266849 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #420 : Marți, 07 Iunie 2011, 22:09 »
eh, ne dam si noi cu parerea ca pan ' la urma ce e sa se intample se intampla

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #421 : Marți, 07 Iunie 2011, 22:28 »
adica :
 habar n-ai ce te-a pocnit ,
 ce-a facut de te-a prostit... :D :D :D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #422 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 11:20 »

citisem undeva ca ne "cucerim" singuri de fapt, si ca starea respectiva e declansata de noi insine sub influenta a ceea ce credem ca ceilalti cred sau simt fata de noi. si au facut si experimente in care li s-a spus ca cineva se simte atras sau ii place de persoana respectiva. au observat ca s-a modificat semnificativ atitudinea persoanei fata de presupusul indragostit desi acesta se purta absolut la fel cu toti

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #423 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 11:31 »
de asta se folosesc cuceritorii "de profesie" care stiu ce mecanism psihologic declanseaza cand joaca rolul admiratorului, indragostitului...se cade destul de usor in acest gen de "capcana".  ;)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #424 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 11:46 »

pai da, dar in studiul respectiv "cuceritorul" nu facea nimic deosebit in acest sens, doar subiectul credea ca este indragostit de ea

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #425 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 11:54 »
daca aveti chef si rabdare am sa va povestes cum am fost eu cucerita prima data :

Mie mi-a placut tare mult sa fiu indragostita ... adolescenta fiind una-doua ii trageam cate o indragosteala de numa-numa . pe multi dintre cei care constituiau subiectul pasiunilor mele de...o saptamana-doua i-am uitat si ca nume si ca chip , pe altii inca ii mai retin asa , ca prin ceata , iar altora le mai pastrez inca in memorie cate un coltisor de unde ii mai scot din cand in cand si ii mai scutur de praf .
prima indragosteala mai serioasa s-a intamplat pe la 16 ani . era inalt , blond , cu plete pana la umeri ( cum a scapat netuns de militie nici pana azi nu stiu ) si...avea bicicleta . pai si cand aparea el pe strada mea calare pe seaua bicicletei si cu pletele alea blonde fluturand in vant , doamne cum mai suspinam toate fatucele uitandu-ne luuuuung dupa el pana cand dadea coltul intro tromba de praf . a fost prima data cand mi-a parut rau ca straduta aia nu avea mai mult de 100 de metrii si fat-frumosul se pierdea repede dupa coltul ultimei case .
azi asa , maine tot asa , pana cand mi-am dat eu seama ca plimbarea lui biciclistica pe strada mea nu era tocmai intamplatoare si ca privirile aruncate spre grupul galagios din care faceam parte parca-parca imi erau adresate . avea niste ochi caprui , mari si cu gene lungi ca de fata si o gura...la vremea aia nu prea stiam eu de ce-mi placea gura lui , dar dupa vreo doua saptamani de ocheade si dupa alte doua de plimbare in Cismigiu am aflat . nu ma mai sarutase niciodata un baiat pana atunci si prima data cand s-a intamplat ( la coltul bisericii , seara pe la 8 ) m-am cam strambat si nu-mi explicam de ce Sara Montiel isi dadea ochii peste cap intrun extaz coplesitor cand o saruta Maurice Ronet in „Carmen de la Ronda „ . mai apoi insa am aflat :D
Si uite asa , din plimbare in plimbare , din pupatura in pupatura , a trecut aproape un an . eram cineva acum pe strada mea plimbandu-ma cu el ostentativ prin fata celorlalte fete si falindu-ma ca dintre toate eu fusesem aleasa . faptul ca era cam taciturn era compensat prin mangaieri si imbratisari si eu ma gandeam ca doar felul meu exuberant de a fi il facea sa fie mai mult pe post de ascultator decat de companion in ale schimbatului de idei . seara venea si ma lua de la liceu si iarasi asta imi oferea un anume statut in fata celorlalte colege care plecau singure catre casa .
dar , a venit si momentul cand a facut greseala : intro buna zi a venit cu parintii lui la mama sa se cunoasca , fapt care a facut-o pe mama sa spere ca poate...cine stie... parintii lui m-au indragit din prima si , cum baiatul trebuia in curand sa plece in armata , le-a incoltit in cap ideea ( gand la gand cu mama ) ca n-ar fi rau sa ne casatorim . si asta a fost comutatorul care a dat foc la beculete . sa ma marit ? pai cum sa fac asta ? sunt de-abea intr-a zecea , mai am inca doi ani pana cand termin liceul , cum sa ma marit ? dar nu-i nicio problema , draga mamii ( mama) , n-are a face, iubito ( el ), nu esti nici prima , nici ultima ( potentialii socrii ) , faci liceul la seral . numai bine , pana termini vine si el din armata . la seral ? eu ? pai sunt in echipa de volei a liceului si echipa asta e campioana pe tara , pai am inceput sa joc teatru intro echipa studenteasca si voi participa la Cluj la Festival , cum sa trec eu la seral ?ce va zice doamna de romana care musai ma voia la Filologie si pe care o adoram ? nu , nici vorba de maritis draga mama , iubitule , mami si tati ( socrii , adica , ce voiau deja sa le spun asa ) . capra din mine ( sunt capra in zodiacul chinezesc ) o data s-a proptit cu copituta-n drum si a inceput sa-si fluture cornitele atat de temeinic incat toti patru au gasit de cuviinta ca e mai intelept sa amane discutia .
in fine , a venit si momentul fatidic in care mandrul meu a fost chemat la incorporare ... sa mi se faca rau , nu alta , dar nu de suparare ca ne desparteam ci pentru ca...a trebuit sa se tunda . doamne , cand i-am vazut teasta ca o bila rotunjoara-rotunjoara , nu stiu cum se facu dar toata indragosteala mea a picat lata la pamant , invelis pentru pletele cazute sub foarfeca frizerului . nemaifiind incadrat de minunatiile alea blonde, chipul lui nu mai avea nimic din farmecul cu care ma cucerise . ochii erau dintro data parca usor bulbucati , gura aia tot frumoasa dar intro cantitate prea mare si parca si nasul nu mai arata atat de grecesc. Si m-a mai pocnit ceva in retina , ceva ce nu mai observasem pana atunci la el ( nu e ce va ganditi ) : ceafa . o ceafa groasa  de bulgar , ce contrazicea originea greceasca a parintilor lui . sigur in neam a fost vreunul pentru ca era de o latime cat se poate de autentica . ei bine , nu stiu cum s-a facut dar parul lui taiat a tras cu el in caderea spre podea si valul de pe ochii mei . am inteles si de ce erea asa taciturn . pai daca nu avea ce sa zica ? eu citeam foarte mult pe vremea aceea , in timp ce el citea doar pretul la produsele cumparate . eu mergeam la teatru , pe cand el imi spunea ca nu poate pleca de la munca ( muncea , saracul , urmand sa-si continue scoala la seral , adica exact asa cum socotea ca voi face si eu ) , eu ii vorbeam despre meciurile la care luam parte , pe cand el se ducea din cand in cand la o sala unde boxa , dar nu intr-atat incat sa faca performanta . eu aveam deja o viata plina , pe cata vreme el ,  de la serviciu venea acasa si isi ajuta parintii la ce aveau ei nevoie , asta in timp ce mama ma vedea dimineata cand pecam la scoala si seara cand veneam de la antrenamente sau repetitii . ce sa ne lege pe noi , dumnezeule , ca sa „ ne luam „ ?
Nici macar nu facusem dragoste pentru ca fecioria mea era foarte bine ferecata datorita sfaturilor mamei care imi tot spunea sa am grija ca e singura mea avere , astfel ca toti iubitii mei ( si au mai fost cativa  pana cand a aparut primul meu barbat ) nu au primit de la mine decat „fraga buzelor „ si atat  :D
In fine , stand eu si socotind , am decis sa curm relatia ( nu mai era indragosteala , devenise „relatie”) taman intro seara de Revelion in care el primise o permisie de sarbatori si , profitand de asta , cumparase si un inelus mic ca dar de Craciun si de... de ce-o fi crezut ca o sa-l primesc ?

Dupa multi ani , cand ne-am intalnit intamplator , mi-am dat seama ca nici nu uitase si nici nu iertase . eu il mai scot din cand in cand din amintire si ma amuz de naivitatea mea de atunci si nu uit sa ma  rog de sanatatea frizerului aluia care mi-a tuns iluziile si mi-a salvat viitorul  :D

tot de atunci am invatat sa iau aminte si sa incerc sa "tund " repede tot ce-mi abureste privirea . e drept , a trebuit sa mai exersez pana sa ajung la rezultatul dorit , dar  mi-am insusit bine lectia din moment ce , dupa ce mintea mea a facut bataturi de la atatea foarfece folosite , am reusit sa gasesc pe cel care si tuns si ras ( dar mai mult nu , ca prea avea o barba frumoasa ) a fost jumatatea perfecta pentru mine .

morala la povestioara asta este ...exercitiul . cu cat mai multe "tunsori " cu atat mai multe lectii , asa ca fuga la frizer sa faceti practica  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #426 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 12:22 »
io nu prea mai am timp sa tund mult(i).  :D mai bine ma documentez temeinic si "rad" din prima pe "potrivitu :D'".

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #427 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 12:26 »
asta o spui acu , dupa ce ai acumulat ceva experienta la frizer :D :D :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #428 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 12:27 »
pe naiba, Doamne iarta-ma,...am o experienta foarte redusa. da' nu zic public cat de.... ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #429 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 12:49 »

pai da, dar in studiul respectiv "cuceritorul" nu facea nimic deosebit in acest sens, doar subiectul credea ca este indragostit de ea

am inteles. am mers mai departe si am spus ca (cu atat mai mult) cand cineva (un cuceritor de profesie  ;)) iti da semne clare ca te place (chiar false fiind) mecanismul acesta se declanseaza bezmetic, daca nu esti constient de existenta lui si nu-l controlezi...

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #430 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 19:20 »

pai si eu daca ma cuceresc de unu gata tuns, cum fac sa ma des-cuceresc?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #432 : Vineri, 10 Iunie 2011, 13:43 »

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #433 : Vineri, 10 Iunie 2011, 15:02 »
sexul e palpitant pe muzica doar daca il faci cu cine nu trebuie ;)...asculti muzica, iti creezi o anumita stare si iti imaginezi ca faci dragoste...nu sex ;D...Cand faci sex cu cine trebuie nu ai nevoie de alte stimulente :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #434 : Vineri, 10 Iunie 2011, 15:04 »
merge cu muzica si cand e cine trebuie.  :P