Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 267185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #225 : Luni, 23 Mai 2011, 21:01 »
nu gabitza, nu asa ... dar facand un top al "calitatilor" si ordinea in care te "impresioneaza", iti definesti clar o scara de valori, nu ? pe baza ei incepi sa stii cam ce vrei tu de la un barbat...  cand interactionezi cu cineva , stii si ce te intereseaza in primul rand la el , etc ... asa ca un poet poate sa-ti suceasca mintile, draga mea, dar nu te poate pacali definitiv daca stii ce vrei cu adevarat .
asta incerc sa vad , cam ce este universal pe scara de valori a fiecaruia dintre noi si eventual , in cazul in care scara proprie de valori este mult diferita de general sa vad de ce si unde eu sunt altfel. nu sa mi-o modific dar sa o inteleg mai bine ...

Offline Daria2011

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #226 : Luni, 23 Mai 2011, 21:05 »
Dupa mine, cam asa ar fi :

Omenia/sa fie un om bun ,sa aiba  bun simt, inteligent , citit , generos
Sa stie sa se respecte pe el , echilibrat
Sa fie sincer interesat in cum se simte celalalt
Aspect ingrijit si curat
Simtul  umorului,
Matur din punct de vedere emotional
Sa fie capabil sa se intretina singur

Cineva mi-a spus ca am standarde prea mari.......... :P

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #227 : Luni, 23 Mai 2011, 21:08 »

off:
"Daria"  ce-mi place numele asta
chiar daca nu e numele tau si ca pseudonim e foarte frumos

on:
Opt, daca pe tine te-ai descris cind ai enumerat calitatile alea inseamna ca esti idolul femeilor !!!

Offline Daria2011

• Newbie
  • *
« Răspuns #228 : Luni, 23 Mai 2011, 21:10 »
da, asa este,

pentru fiecare este bine sa stie care sunt "valorile" pe care le cauta la celalalt si cat de compatibil este ...inclusiv cu obiectivele de viata ale celuilalt...........

si de aici , mai lasa unul, mai lasa altul, daca este ceva de lasat.....

Offline Daria2011

• Newbie
  • *
« Răspuns #229 : Luni, 23 Mai 2011, 21:13 »
Multumesc Iulia,

Dana este numele meu adevarat, insa cand m-am incsris nu stiam daca sa pun numele meu sau altceva, asa ca am optat pentru altceva......... 8)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #230 : Luni, 23 Mai 2011, 21:20 »

Opt, daca pe tine te-ai descris cind ai enumerat calitatile alea inseamna ca esti idolul femeilor !!!

...Poate in imaginatia lui! Tu, Iulia, te-ai lasa cucerita de un "aburitor" ca el?!? Eu cred, atat cat te-am cunoscut, ca NU!!!

da, asa este,

pentru fiecare este bine sa stie care sunt "valorile" pe care le cauta la celalalt si cat de compatibil este ...inclusiv cu obiectivele de viata ale celuilalt...........

si de aici , mai lasa unul, mai lasa altul, daca este ceva de lasat.....

Nu stiu cum o fi la voi, dar eu nu plec de acasa cu "lista" facuta! Sa spuna @marcutza cat am negat eu sentimentele mele pentru R la inceput! Dar ea, ca psiholog fin ce este, m-a citit! Si R nu se incadreaza in nici un caz in ceea ce asteptam eu de la un barbat, dar, cu toate astea, il iubesc in fiecare zi mai mult! Si iata ca a trecut un an si 23 de zile de cand ne-am vazut prima oara! I-am facut cadou la un moment dat o cana pe care scria :Cu toate ca ma faci sa ma urc in pomi din cauza ta, eu tot te iubesc! Si stiti ceva? Chiar asa e! Deci teoria e una, dar practica nu are nici o legatura cu ea! Fiecare relatie e unica, iar ingredientele din care e construita difera de la caz la caz! Si niciodata sa nu spui niciodata!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #231 : Luni, 23 Mai 2011, 21:25 »

asa e carmen, nu prea stiu sa pun punctul pe I cu exactitate, de aia am zis ca e greu definibil si e un complex de ceva cu ... altceva.

si la fel e si in cazul meu: de cite ori eram in elementul meu, ma purtam natural si liber, am facut si cuceriri. in rest cind mi-am propus asa ceva, nu mi-a iesit de nicio culoare, ori ma ignora total, ori mi se parea ca ma evita. de aia am decis ca sunt ceea ce sunt indiferent de ce si cine.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #232 : Luni, 23 Mai 2011, 21:28 »
carmen, un varsator e un varsator si e greu sa-i rezisti si e greu sa nu-l iubesti.....da' tot te face sa te urci in copaci!  ;D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #233 : Luni, 23 Mai 2011, 21:39 »
        Si chiar nu e nevoie neaparat de tehnici de cucerire! Azi in troleu, dupa ce am stat vreo zece statii in fata a doi  tipi cam de varsta mea, amandoi oameni seriosi, cu verighete pe deget, care nu pareau sa imi dea atentie, la coborare, unul dintre ei mi-a spus amuzat: Doamna, cu ochii la dumneavoastra era sa imi uit umbrela pe scaun! I-am replicat ca era mai bine sa se uite dupa una mai tanara, dar mi-a zis ca arat mai bine decat multe tinerele! Era "abureala" curata, stiu, dar mi-a imbunatatit imaginea despre mine! Si, sincer, nu am facut nici un gest sau nu am aruncat o privire catre ei sa ma las cucerita, exact cum zici si tu, Iulia!!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #234 : Luni, 23 Mai 2011, 22:04 »
Citat
Dana este numele meu adevarat, insa cand m-am incsris nu stiam daca sa pun numele meu sau altceva, asa ca am optat pentru altceva.........

bine ai venit pe forum , daniela ! sper sa te simti bine printre noi si sa te lasi cucerita de spiritul acestui forum ( asta ca sa nu fiu off topic  :D )

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #235 : Luni, 23 Mai 2011, 22:10 »
    Deci manevrele noastre, ale forumistilor,  de cucerire a ta, Dana, au dat roade! Sper sa "combati" cat mai des alaturi de noi!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #236 : Marți, 24 Mai 2011, 08:02 »
Nu cred ca aici am facut topuri si nici liste de cumparaturi...
Dar in viata poti merge pe un drum fara sa-ti pese ce fel de drum este sau iti poti creea un traseu...
Asa cum iti faci un plan, de ascensiune in cariera, de autoeducatie, o lista de cumparaturi pt piata , etc , care pot fi mai putin importante decat un partener de viata , asa poti foarte bine sa-ti formezi macar o idee despre ce fel de om vrei sa ai langa tine cand ai 80 de ani si frumusetea fizica s-a dus ...
Sigur, putem trai si la intamplare, sa cunoastem diversi oameni pe care sa-i iubim mai mult sau mai putin, sa zburam ca un flutur nebun din floare in floare, din iubire in iubire , din dezamagire in dezamagire si sa ne trezim la un moment dat ca avem o inima facuta praf , o experienta de viata dureroasa in urma si sentimentul ca am irosit o viata fara rost... Nu stiu daca exista viata dupa moarte sau daca avem o noua sansa intr-o alta viata , poate avem o singura viata si ce facem cu ea, poate este important, nu ?
Nu am pretentia sa elimin hazardul din ecuatia vietii, dar macar sa rezolvam cateva necunoscute despre noi ...
Nu am pretentia sa ne programam pragmatic vietile , prietenii, iubirea, departe de mine acest gand , dar putem sa ne gandim ce fel de om o sa ingrijim cand nu se va putea misca din pat si ce fel de om putem tolera langa noi cand vom fi batrani si bolnavi.
Si pentru a imbatrani frumos alaturi de un om pe care il iubim, este bine sa avem fixat in minte care ar fi un minim de calitati pe care ni le dorim si care defecte le putem tolera...

Offline Daria2011

• Newbie
  • *
« Răspuns #237 : Marți, 24 Mai 2011, 08:32 »
Multumesc janeta, multumesc carmentoma !

Incerc sa ma obisnuiesc cu multitudinea de subiecte deschise , abia ieri am vazut ce multe sunt, asa ca.....invat din mers !

O zi frumoasa pentru toti !

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #238 : Miercuri, 25 Mai 2011, 22:09 »

Nu parfumul e cel mai important, nici replicile bine gandite pentru a cuceri o femeie. De fapt, se pare ca tot ce conteaza e lungimea aratatorului si cea a inelarului, arata un studiu recent.

http://www.ziare.com/life-style/barbati/atractivitatea-barbatilor-sta-in-maini-1089543

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #239 : Miercuri, 25 Mai 2011, 22:58 »
hm...eu am inelarul cvasi-egal cu aratatorul, dar parca, parca o mica idee mai lung...probleme ciu testosteronul, gogule?