Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (17/244) > >>

janeta:
am tot rasfoit topicul asta si in mintea mea se nascu o intrebare :

presupunand ca intalniti o persoana agreabila , bine mobilata la scufita , cu simtul umorului , bine crescuta , cu un fizic taman pe placul vostru , avand in general cam tot ce va doriti voi de la un partener(a) de viata , ei bine presupunand toate astea , cum procedati voi pentru a-i atrage atentia si ce faceti ca persoana respectiva sa-si doreasca a mai fi in compania voastra ?

optimus sum:

--- Citat din: iulia17 din Luni, 16 Mai 2011, 22:26 ---
eu nu cer lucruri marete, doar astea:

1.sa am ce discuta cu el
2.sa ma faca sa rid
3.sa ma simt in siguranta
4.sa ia in considerare ce spun
5.sa simt ca persoana mea conteaza pt el
6.sa nu ma minta
7.sa ma trateze ca pe un egal
8.sa nu incerce sa ma schimbe
9.sa stie ce vrea (de la el in primul rind)
10.sa nu-mi fure libertatea

or mai fi, nu stiu, nu mai imi vine nimic acu

voi?

--- Terminare citat ---
1. tu gasesti subiect de conversatie din orice
2. tu razi tot timpul si-i molipsesti pe toti de veselie
2. poarta si tu o geanta cu bareta pe diagonala si zici ca ti-ai pus centura  ;D
4. sunt sigur ca stii cum sa impui punctul tau de vedere, cu mine ai facut-o si cred ca daca ti l-am respectat eu il respecta oricine.
5. este imposibil sa nu te remarce toata lumea, deci sigur contezi pentru toti din jur.
6. asta chiar nu e ok ...adevarul doare
7. cauta pe cineva la inaltimea ta...:)
8. la varsta asta nu ne mai schimba nimeni ...
9. nici tu nu stii ce vrei , de ce ar trebui sa stie el ?
10.asta nu ti-o poate fura nimeni ...numai poti sa o oferi ...

Saturnianul:

--- Citat din: iulia17 din Luni, 16 Mai 2011, 21:00 ---
pai cu dragostea nu prea stau asa lucrurile: nu ne apucam noi de ea, se apuca ea de noi...

--- Terminare citat ---

Asta e ca si cum ai spune ca Dumnezeu, Universul, soarta etc. e de vina ca ne indragostim. Nu cred ca dragostea se apuca de noi, ci o lasam noi sa intre atunci cand o simtim prin preajma si avem sufletul si mintea suficient de... libere ca sa o poftim inauntru. Dragostea nu e agataroare.

Ca sa fac o comparatie "rupta" din literatura clasica de groaza, dragostea e un vampir care vine peste tine doar daca il lasi sa intre  ;D

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Luni, 16 Mai 2011, 22:48 ---am tot rasfoit topicul asta si in mintea mea se nascu o intrebare :

presupunand ca intalniti o persoana agreabila , bine mobilata la scufita , cu simtul umorului , bine crescuta , cu un fizic taman pe placul vostru , avand in general cam tot ce va doriti voi de la un partener(a) de viata , ei bine presupunand toate astea , cum procedati voi pentru a-i atrage atentia si ce faceti ca persoana respectiva sa-si doreasca a mai fi in compania voastra ?

--- Terminare citat ---

pai tocmai asta a fost ideea mea de la inceput...
nu prea am vazut decat trimiteri pe articole de net, generalitati, etc...dar sa vad si eu ceva care sa plece chiar de la o doamna ...nimic...

Saturnianul:

--- Citat din: iulia17 din Duminică, 15 Mai 2011, 22:46 ---
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 15 Mai 2011, 22:22 ---Io cu creierul, tu cu bomboanele  ;D

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

N-am prea priceput eu ce legatura are melodia cu ce zisei (sau poate chiar n-are nici o legatura) dar mi-a placut. Am devenit un pic... romantic. Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă