Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
optimus sum:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 09:33 ---Dacă tu ai beneficiat de o asemenea favoare, este treaba ta... Bine că ai găsit asemenea specimene caritabile... Eu una nu aprob ca femeia să plătescă bărbatul...
--- Terminare citat ---
nu e cazul meu , dar am un exemplu "close to me" unde iezista doi iubitei(un iubit si o iubita) care ies la restaurant, la hotel, in excursii si peste tot cu cardul sotului iubitei... ;D ;D ;D ;D
misto, nu ?
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:29 ---ai dreptate. pan' la urma e o chestiune de politete ;D
--- Terminare citat ---
te-ai prins...ihihiihi
dl_prd:
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:31 ---nu e cazul meu , dar am un exemplu "close to me" unde iezista doi iubitei(un iubit si o iubita) care ies la restaurant, la hotel, in excursii si peste tot cu cardul sotului iubitei... ;D ;D ;D ;D
misto, nu ?
--- Terminare citat ---
bun barbat ...iubitelul ala .....
luciamanta:
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:31 ---nu e cazul meu , dar am un exemplu "close to me" unde iezista doi iubitei(un iubit si o iubita) care ies la restaurant, la hotel, in excursii si peste tot cu cardul sotului iubitei... ;D ;D ;D ;D
misto, nu ?
--- Terminare citat ---
Optimus, viaţa bate filmul... Văd că ai pus o poză simpatică...
optimus sum:
sunt vintage astazi :P
mersi mult pt compliment
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă