Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Joi, 23 Iunie 2011, 21:11 ---era de o sinceritate admirabila :)
--- Terminare citat ---
Oare portofelul simţea sărutul tinerei domniţe?
luciamanta:
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 24 Iunie 2011, 00:07 ---mane stii ce frumos este cand cuceresti fara card si altu cu cardu plateste ce cuceresti tu fara card ? se cheama sponsorizare :o ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
Dacă tu ai beneficiat de o asemenea favoare, este treaba ta... Bine că ai găsit asemenea specimene caritabile... Eu una nu aprob ca femeia să plătescă bărbatul...
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 09:33 ---Eu una nu aprob ca femeia să plătescă bărbatul...
--- Terminare citat ---
da' barbatului ii permiti sa plateasca femeia? are voie?
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:11 ---da' barbatului ii permiti sa plateasca femeia? are voie?
--- Terminare citat ---
ma bag si eu in seama, daca e iubitul meu ii dau voie sa ma plateasca la nesfarsit, nu ma supar- daca omului ii face placere doar nu o sa-l refuz, daca nu e iubit atunci totul se negociaza...... ;D
silviu:
--- Citat din: dl_prd din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:26 ---daca e iubitul meu ii dau voie sa ma plateasca la nesfarsit, nu ma supar- daca omului ii face placere doar nu o sa-l refuz, daca nu e iubit atunci totul se negociaza...... ;D
--- Terminare citat ---
ai dreptate. pan' la urma e o chestiune de politete ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă