Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
Saturnianul:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 00:31 ---un exemplu :)
spune: te iubesc, as vrea sa-ti pun luna de pe cer in brate , iti ofer cadou universul intreg...
face: ii cumpara un trandafir ca un buchet deja e prea mult...
gandeste: de-as reusi sa o bag in pat mai repede ca sapt viitoare vine nevasta din delegatie si pierd okazia...
n-am gasit altceva mai bun dar cred ca intelegi ce vreau sa spun .
--- Terminare citat ---
Eu nu inteleg ce vrei sa spui. Creierul meu "extraterestru" nu functioneaza asa. N-a functionat niciodata astfel si ii e greu sa proceseze. In directia asta a sentimentelor, cam totdeauna e concordanta intre ceea ce spun, fac si gandesc. Adica nu pot spune altceva fata de ce am gandit/simtit in prealabil. Si nu spun lucruri de care nu sunt si sigur ca le pot face. Prefer sa spun mai putin si sa fac mai mult, decat sa spun mai mult si sa fac mai putin sau deloc. Probabil asta e unul din motivele pentru care sunt singur, relational vorbind, majoritatea femeilor fiind instinctual pregatite sa gandeasca vizavi de un barbat pe structura expusa de tine :)
micaela:
--- Citat din: francesca777 din Duminică, 15 Mai 2011, 22:23 ---Hai sa fim sincere...ce ne atrage la inceput... poate ...infatisarea,mirosul, manierele,gesturile...dupa care ne indreptam atentia catre inteligenta si alte chestii grele..:)
--- Terminare citat ---
la mine zau ca nu functioneaza asa, francesca. sigur ca aspectul ingrijit si manierele agreabile sunt foarte importante dar mult mai atragatoare mi se par o privire si/sau o prezenta inteligenta, expresiva...
cat despre cip_si_dale aia :D, nu numai ca nu-mi spun mare lucru, dar mi se par si penibili cum isi exiba ei acei muschi care nu le folosesc la mare lucru. :D
micaela:
--- Citat din: adda din Duminică, 15 Mai 2011, 21:08 ---cred ca cea mai buna tehnica de cucerire e sa fim noi insine
--- Terminare citat ---
absolut. e cea mai onesta si functioneaza pe termen lung, nu doar cat e "fardul" la locul lui.
almi_gabi:
farmecul personal?!!?
sau sunt eu de moda veche ?
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 16 Mai 2011, 01:30 ---
Eu nu inteleg ce vrei sa spui. Creierul meu "extraterestru" nu functioneaza asa. N-a functionat niciodata astfel si ii e greu sa proceseze. In directia asta a sentimentelor, cam totdeauna e concordanta intre ceea ce spun, fac si gandesc. Adica nu pot spune altceva fata de ce am gandit/simtit in prealabil. Si nu spun lucruri de care nu sunt si sigur ca le pot face. Prefer sa spun mai putin si sa fac mai mult, decat sa spun mai mult si sa fac mai putin sau deloc. Probabil asta e unul din motivele pentru care sunt singur, relational vorbind, majoritatea femeilor fiind instinctual pregatite sa gandeasca vizavi de un barbat pe structura expusa de tine :)
--- Terminare citat ---
[/quote]
Bineinteles ca nu intelegi mecanismul de gandire al pamantenilor, ca de-aia esti extraterestru! Dar din nefericire @optimus sum are dreptate: multe femei s-ar lasa cucerite de asemenea gen de macho men! Ia uita-te doar la cate sali umplu musculosii astia brainless! Si cine ii ovationeaza? Nu exemplare din sexul frumos? Si barbati care una spun si alta gandesc avem la tot pasul! Dar ceea ce nu stiu ei e ca o femeie, daca vrea sa fie cucerita nu are nevoie de prea mult, dar procedeaza ca gaina cu cocosul din banc: "daca ma las prea usor, zice ca sunt curva, daca fug, zice ca sunt proasta... mai bine ma impiedic!"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă