Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (9/244) > >>

francesca777:
Hai sa fim sincere...ce ne atrage la inceput... poate ...infatisarea,mirosul, manierele,gesturile...dupa care ne indreptam atentia catre inteligenta si alte chestii grele..:)

iulia17:

la mine nu functioneaza asa. pot sa trec pe linga toti chippendales-ii fara nicio tresarire. daca imi atrage ceva atentia e ce spune, ce face, cum gindeste. dar astea nu-s evidente din primul moment.

francesca777:
pai asta spuneam si eu...ca doar n-avem un scaner cu noi...il activanm...focusam si gata....ne da rezultatul..:)

iulia17:

--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 15 Mai 2011, 22:22 ---Io cu creierul, tu cu bomboanele  ;D

--- Terminare citat ---

optimus sum:

--- Citat din: iulia17 din Duminică, 15 Mai 2011, 22:31 ---
la mine nu functioneaza asa. pot sa trec pe linga toti chippendales-ii fara nicio tresarire. daca imi atrage ceva atentia e ce spune, ce face, cum gindeste. dar astea nu-s evidente din primul moment.

--- Terminare citat ---
fii foarte atenta Iulia...nu ar trebui sa ti-o spun eu , fiind barbat, dar se accepta scuza ca noi deja suntem prieteni ...
nu confunda ce spune un barbat cu ceea ce face...
ce spune e diferit de ceea ce face si total diferit de ceea ce gandeste.
un exemplu :)
spune: te iubesc, as vrea sa-ti pun luna de pe cer in brate , iti ofer cadou universul intreg...
face: ii cumpara un trandafir ca un buchet deja e prea mult...
gandeste: de-as reusi sa o bag in pat mai repede ca sapt viitoare vine nevasta din delegatie si pierd okazia...
n-am gasit altceva mai bun dar cred ca intelegi ce vreau sa spun .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă