Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (5/244) > >>

iulia17:

s-ar putea
sti cum se zice, felul in care interpretezi spune ceva despre tine, nu despre celalalt. asa si cu el...

marcutza:

--- Citat din: EUGENIA110 din Miercuri, 11 Mai 2011, 16:10 ---  Ai dreptate, Iulia. Si mie mi s-a intimplat la fel: tot ceea ce l-a atras la mine la inceput a devenit motiv de repros si certuri mai tirziu. Veselia, exuberanta, comunicativitatea care-i placeau la inceput au devenit "neseriozitate " si "flirt" cu prietenii nostri, iar bluzele mulate si pantalonii strimti, in opinia lui, m-au clasat la "exhibitioniste". Ce sa mai spun de fard sau unghii colorate.....nu mai erau necesare dupa ce l-am cunoscut pe el; pentru cine ma mai aranjam oare?! S-ar putea sa fi fost de vina o gelozie bolnavicioasa, nesiguranta lui si lipsa de incredere in sine, teama de a nu ma pierde, dar rezultatul a fost opus celui scontat.

--- Terminare citat ---

cred ca motivele le-ai spus deja  :)

iulia17:

http://www.newz.ro/stire/85395/decalogul-flirtului-cele-zece-tehnici-garantate-de-agatat-barbatii.html

ia de cititi
de unde le-or scoate frate...

micaela:
mai bine ma retrag la manastire  :D

Saturnianul:
Pai bine bre, oti fi voi femeile semafor pentru barbati, cum zic aia d-acolo, dar depinde pe ce culoare: rosu sau verde  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă