Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
iulia17:
s-ar putea
sti cum se zice, felul in care interpretezi spune ceva despre tine, nu despre celalalt. asa si cu el...
marcutza:
--- Citat din: EUGENIA110 din Miercuri, 11 Mai 2011, 16:10 --- Ai dreptate, Iulia. Si mie mi s-a intimplat la fel: tot ceea ce l-a atras la mine la inceput a devenit motiv de repros si certuri mai tirziu. Veselia, exuberanta, comunicativitatea care-i placeau la inceput au devenit "neseriozitate " si "flirt" cu prietenii nostri, iar bluzele mulate si pantalonii strimti, in opinia lui, m-au clasat la "exhibitioniste". Ce sa mai spun de fard sau unghii colorate.....nu mai erau necesare dupa ce l-am cunoscut pe el; pentru cine ma mai aranjam oare?! S-ar putea sa fi fost de vina o gelozie bolnavicioasa, nesiguranta lui si lipsa de incredere in sine, teama de a nu ma pierde, dar rezultatul a fost opus celui scontat.
--- Terminare citat ---
cred ca motivele le-ai spus deja :)
iulia17:
http://www.newz.ro/stire/85395/decalogul-flirtului-cele-zece-tehnici-garantate-de-agatat-barbatii.html
ia de cititi
de unde le-or scoate frate...
micaela:
mai bine ma retrag la manastire :D
Saturnianul:
Pai bine bre, oti fi voi femeile semafor pentru barbati, cum zic aia d-acolo, dar depinde pe ce culoare: rosu sau verde ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă