Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (4/244) > >>

marcutza:
ce te cucereste ?

silviu:
femeile.

marcutza:

ma gandeam ca ele, insa ce anume te cucereste la ele, ce te atrage la ele ?
ce tehnica(sau poate sunt mai multe) de cuceririe de-a noastra te atrage ?

silviu:
in primul rand, ma atrage fizicul. in special ochii albastri si verzi ;D toate marile mele iubiri au avut ochii albastri sau verzi :) imi plac tipele slabutze, cu sani mici si fermi. imi amintesc de o fosta care arata superb si care avea sani f frumosi dar enormi... am fost cu ea o saptamana pe litoral si cand mergeam la plaja toti barbatii se uitau dupa ea. zau ca ma simteam aiurea :(

si era si putin nebuna, ceea ce nu pot spune ca-mi displacea: i-am spus intr-o zi (mai mult in gluma), cand eram la plaja, sa-si scoata sutienul; de fapt, i-am zis cam asa: ce crezi ca ar spune tipii care se bronzeaza pe langa noi, daca ti-ai scoate sutienul? si, mai ales, ce ar spune nevestele lor ??? fata si-a scos imediat sutienul :-X

EUGENIA110:

--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 11 Mai 2011, 00:45 ---
nu ma pricep la agatat si nici la cucerit.
si nici nu stiu cum sau cu ce am cucerit pe cineva.
dar culmea stiti care e ? ca ceea ce i-a atras la inceput a fost si ceea ce mi-au reprosat la final.

--- Terminare citat ---

Ai dreptate, Iulia. Si mie mi s-a intimplat la fel: tot ceea ce l-a atras la mine la inceput a devenit motiv de repros si certuri mai tirziu. Veselia, exuberanta, comunicativitatea care-i placeau la inceput au devenit "neseriozitate " si "flirt" cu prietenii nostri, iar bluzele mulate si pantalonii strimti, in opinia lui, m-au clasat la "exhibitioniste". Ce sa mai spun de fard sau unghii colorate.....nu mai erau necesare dupa ce l-am cunoscut pe el; pentru cine ma mai aranjam oare?! S-ar putea sa fi fost de vina o gelozie bolnavicioasa, nesiguranta lui si lipsa de incredere in sine, teama de a nu ma pierde, dar rezultatul a fost opus celui scontat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă