Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
bitekutu, simtzesc eu ca azi esti in misogin mood. :) nu ma provoca_ca si misandria mea e "a fleur de peau". :P
habar n-ai cat de naucitor de enervant poate fi un adolescent rebel fara cauza. :hammer:
stii bancul cu puricele caruia i se taiau picioarele? ;D
bit:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 22:44 ---...tot din aia care aveau ei nevoie de mine. :(
--- Terminare citat ---
This is a dumb idea, asa zic io. `Desi, in anumite situatii, tine sa faci pe vulnerabilu`, ca trezesti sentimentele materne in target. Da` nu tine mult pacaleala asta, de obicei. Asta ar fi trebuit s-o spun la o discutie intre masculi, de fapt...
bit:
--- Citat din: micaela din Duminică, 27 Mai 2012, 22:52 ---bitekutu, simtzesc eu ca azi esti in misogin mood. :) nu ma provoca_ca si misandria mea e "a fleur de peau". :P
habar n-ai cat de naucitor de enervant poate fi un adolescent rebel fara cauza. :hammer:
stii bancul cu puricele caruia i se taiau picioarele? ;D
--- Terminare citat ---
Mai draghe mamica lui (a vinovatului), in caz ca ai uitat, toata adolescenta e rebeliune fara cauza. Ia remember matale un pic...
Si mai draghe fratili mai marili (a lu`alalalt vinovatu`), stiu ca-s misogin (cam mult azi). Da`ce-ai vrea tu acu`, sa te plictisesti? ;D
Si pliz detaliaza kestia cu purecu`, ca nu stie.
micaela:
culmea e ca, desi eram o mare zgatie, eu n-am trait adolescenta in mare rebeliune, caci aveam libertate de manifestare din partea alor mei; stiau ca sunt nazdravana, dar aveau deplina incredere in mine. deci aia cu sa "rememberim" nu functioneste in cazul asta.
Pai...cu puricele...
un blond (nu Matei :) ) facea un experiment. ii taia unui purice un picior, si-i spunea "sari". puricele executa. concluzia experimentului: "cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ii taie urmatorul picior, spune "sari", puricele sare si el trage iar concluzia: cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ajunge si la ultimul picior, il taie, spune "sari" si puricele ramane nemiscat. spune iar "sari", puricele nu presteaza... concluzia: cand ii tai toate picioarele unu purice, acesta surzeste". :)
iaca.
si de ce esti azi mai misogin ca ieri? te-oi fi deochiat? ;D
micaela:
Pai...cu puricele...
un blod (nu Matei :) ) facea un experiment. ii taia unui purice un picior, si-i spunea "sari". puricele executa. concluzia experimentului: "cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ii taie urmatorul picior, spune "sari", puricele sare si el trage iar concluzia: cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ajunge si la ultimul picior, il taie, spune "sari" si puricele ramane nemiscat. spune iar "sari", puricele nu presteaza... concluzia: cand ii tai toate picioarele unui purice, acesta surzeste". :)
iaca.
si de ce zici ca esti azi mai misogin ca ieri? Te-oi fi deochiat? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă