Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
capsuna:
Toate ce?
Si apropo... ce culoare au ochii tai? :happy:
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 27 Mai 2012, 22:35 ---Pai da. Ca si lipsa scrupulelor tot tipic feminina e. :bully:
--- Terminare citat ---
ma stii tu fara scrupule? te-am taiat de la bobo. :P
da' ce sa fac cu berbecul daca nu era permeabil la argumente pertinente, rationale? acum s-a mai maturizat, slava Domnului. e baiat bun, nu trebuie decat sa vorbesc direct si deschis cu el. nu utilizez stratageme in relatia cu el, cum nu fac nici cu altii...
Caroline:
Nu stiu cine cu ce impresie traieste, da' eu cu astea am inceput sa ma "destept" mai tarziu... Pana acum am intalnit tot din aia care aveau ei nevoie de mine. :(
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 22:44 ---Nu stiu cine cu ce impresie traieste, da' eu cu astea am inceput sa ma "destept" mai tarziu... Pana acum am intalnit tot din aia care aveau ei nevoie de mine. :(
--- Terminare citat ---
Vroiau să te cucerească! Au reuşit?
bit:
--- Citat din: micaela din Duminică, 27 Mai 2012, 22:44 ---ma stii tu fara scrupule? te-am taiat de la bobo. :P
da' ce sa fac cu berbecul daca nu era permeabil la argumente pertinente, rationale? acum s-a mai maturizat, slava Domnului. e baiat bun, nu trebuie decat sa vorbesc direct si deschis cu el. nu utilizez stratageme in relatia cu el, cum nu fac nici cu altii...
--- Terminare citat ---
Uite,vezi? Si taiatu`de la bobo tot fara scrupule e. Adica dai unde stii ca doare. Cum spuneam, tipic...are rost sa ma mai repet? Plus ca asta cu lipsa de deschidere la rational e scuza veche. E un fel de "ce sa-ti fac, ti-am rupt picioarele ca sa nu mai fugi, ca transpiri". (facem abstractie cat se poate -eventual pana la eliminare- de faptul ca e relatia mama-fiu, da?)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă