Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 265804 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #1170 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:41 »
Toate ce?
Si apropo... ce culoare au ochii tai? :happy:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1171 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:44 »
Pai da. Ca si lipsa scrupulelor tot tipic feminina e. :bully:

ma stii tu fara scrupule? te-am taiat de la bobo.  :P
da' ce sa fac cu berbecul daca nu era permeabil la argumente pertinente, rationale? acum s-a mai maturizat, slava Domnului. e baiat bun, nu trebuie decat sa vorbesc direct si deschis cu el. nu utilizez stratageme in relatia cu el, cum nu fac nici cu altii...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1172 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:44 »
Nu stiu cine cu ce impresie traieste, da' eu cu astea am inceput sa ma "destept" mai tarziu... Pana acum am intalnit tot din aia care aveau ei nevoie de mine.  :(

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1173 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:48 »
Nu stiu cine cu ce impresie traieste, da' eu cu astea am inceput sa ma "destept" mai tarziu... Pana acum am intalnit tot din aia care aveau ei nevoie de mine.  :(
Vroiau să te cucerească! Au reuşit?

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1174 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:48 »
ma stii tu fara scrupule? te-am taiat de la bobo.  :P
da' ce sa fac cu berbecul daca nu era permeabil la argumente pertinente, rationale? acum s-a mai maturizat, slava Domnului. e baiat bun, nu trebuie decat sa vorbesc direct si deschis cu el. nu utilizez stratageme in relatia cu el, cum nu fac nici cu altii...

Uite,vezi? Si taiatu`de la bobo tot fara scrupule e. Adica dai unde stii ca doare. Cum spuneam, tipic...are rost sa ma mai repet? Plus ca asta cu lipsa de deschidere la rational e scuza veche. E un fel de "ce sa-ti fac, ti-am rupt picioarele ca sa nu mai fugi, ca transpiri". (facem abstractie cat se poate -eventual pana la eliminare- de faptul ca e relatia mama-fiu, da?)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1175 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:52 »
bitekutu, simtzesc eu ca azi esti in misogin mood.  :) nu ma provoca_ca si misandria mea e "a fleur de peau".  :P
habar n-ai cat de naucitor de enervant poate fi un adolescent rebel fara cauza.  :hammer:
stii bancul cu puricele caruia i se taiau picioarele?  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1176 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:54 »
...tot din aia care aveau ei nevoie de mine.  :(
This is a dumb idea, asa zic io. `Desi, in anumite situatii, tine sa faci pe vulnerabilu`, ca trezesti sentimentele materne in target. Da` nu tine mult pacaleala asta, de obicei. Asta ar fi trebuit s-o spun la o discutie intre masculi, de fapt...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1177 : Duminică, 27 Mai 2012, 22:57 »
bitekutu, simtzesc eu ca azi esti in misogin mood.  :) nu ma provoca_ca si misandria mea e "a fleur de peau".  :P
habar n-ai cat de naucitor de enervant poate fi un adolescent rebel fara cauza.  :hammer:
stii bancul cu puricele caruia i se taiau picioarele?  ;D
Mai draghe mamica lui (a vinovatului), in caz ca ai uitat, toata adolescenta e rebeliune fara cauza. Ia remember matale un pic...
Si mai draghe fratili mai marili (a lu`alalalt vinovatu`), stiu ca-s misogin (cam mult azi). Da`ce-ai vrea tu acu`, sa te plictisesti?  ;D

Si pliz detaliaza kestia cu purecu`, ca nu stie.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1178 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:05 »
culmea e ca, desi eram o mare zgatie, eu n-am trait adolescenta in mare rebeliune, caci aveam libertate de manifestare din partea alor mei; stiau ca sunt nazdravana, dar aveau deplina incredere in mine. deci aia cu sa "rememberim" nu functioneste in cazul asta.

Pai...cu puricele...
un blond (nu Matei :) ) facea un experiment. ii taia unui purice un picior, si-i spunea "sari". puricele executa. concluzia experimentului: "cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ii taie urmatorul picior, spune "sari", puricele sare si el trage iar concluzia: cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ajunge si la ultimul picior, il taie, spune "sari" si puricele ramane nemiscat. spune iar "sari", puricele nu presteaza... concluzia: cand ii tai toate picioarele unu purice, acesta surzeste".  :)
iaca.

si de ce esti azi mai misogin ca ieri? te-oi fi deochiat?  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1179 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:06 »
Pai...cu puricele...
un blod (nu Matei :) ) facea un experiment. ii taia unui purice un picior, si-i spunea "sari". puricele executa. concluzia experimentului: "cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ii taie urmatorul picior, spune "sari", puricele sare si el trage iar concluzia: cand ii tai un picior unui purice el continua sa sara".
ajunge si la ultimul picior, il taie, spune "sari" si puricele ramane nemiscat. spune iar "sari", puricele nu presteaza... concluzia: cand ii tai toate picioarele unui purice, acesta surzeste".  :)
iaca.

si de ce zici ca esti azi mai misogin ca ieri? Te-oi fi deochiat?  ;D

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1180 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:11 »
super bancul cu puricele, unul din my all time favourites! ce inseamna "blod"?
"Stay hungry, stay foolish"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1181 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:12 »
Mda. Tare aia cu purecu`surd. :) Cine are minte, sa bage la cap...
Acu`, in alta ordine de idei, daca matale n-ai avut nimic de impartit cu lumea-n adolescenta...nush ce sa zic. Da`o forma de revolta  exista in orice adolescent, tre` sa recunosti(io ma uit la mine, ca nici acu`n-am terminat cu socotelile...si mai am un pic si ies la pensie. Chiar ma gandeam: ma frate, daca tot ma uraste, de ce nu moare lumea asta, ca sa scape de mine? )

Si nu cred ca-s mai misogin ca ieri. Is doar mai misogin decat de obicei :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1182 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:12 »
blod este un blond care a fost amputat la tastare  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1183 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:15 »
bitek, tu azi chiar esti cu dosu'-n sus. cine Dumnezeu te poate uri pe tine? ce-ti veni?
uite, retrag chestiunea cu redusul portiei de bobo.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1184 : Duminică, 27 Mai 2012, 23:19 »
Ma`fratili...acu`nu lua si tu literal fiecare cuvant de-al meu! Cum sa zic, e o licenta...mai putin poetica...mai mult emo...p-acolo. Si daca vrei rezultate, tre`sa triplezi portia de bobo (iete, ca stiu si io sa n-am scrupule!  :P)