Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
Caroline:
--- Citat din: oti din Joi, 22 Martie 2012, 22:21 ---cand vrei sa incerci sa inchegi o relatie , eu cred ca nu e nevoie de mare filozofie (asta complica mult lucrurile): e nevoie doar ca femeia sa-si vada de treburile de femeie, iar barbatul de cele de barbat.
--- Terminare citat ---
Oti draga, nu-mi dau seama (in scris) daca ceea ce-ai scris e ceea ce te caraterizeaza sau ceea ce ai vrea sa te caracterizeze, ca si compensare la unele complexe de vinovatie. Esecul nu e intotdeauna vina noastra. De exemplu, eu de cand ma stiu - si mai ales sub presiunea familiei mele traditionaliste si a epocii - am incercat sa ma autoconving de ce spui tu si n-am reusit. Si crede-ma ca am incercat atata incat am si jucat rolul asta ani buni... pana am ajuns la concluzia ca nu ma caracterizeaza deloc. Sunt paria. Prima data chiar m-am simtit asa si am suferit pentru asta. Insa incet incet mi-am zis: sunt altfel. Si? Ce e asa mare filozofie - vorba ta - cine ma vrea, sa ma iubeasca asa cum sunt. Sunt paria, ce bine!!! Asta da, piatra de incercare - nu doar asa, sa iubesti un tipar de femei, fiind un tipar de barbat... ci sa iubesti o femeie.
balanta:
io nici aku nu stiu care sunt treburile de femeie si care de barbat!!!!! ... ca pe alea de femeie nu-mi place sa le fac iar pe alea de barbat nu le-am aflat ;D ca s a stiu sa nu mai fac eu!!! |o
Caroline:
Nici nu e de mirare, balanta, e vorba de alea care erau valabile in secolul trecut. ;) Stii ce, pana la urma eu nici nu cred ca clasificarea asta e reala, dintotdeauna au existat exceptii. Si dintotdeauna au existat persoane care sa se foloseasca de acest pretext - in lipsa de motive reale - ca sa faca reprosuri celuilalt. Era sa scriu acuma o dedicatie pentru astia de fac astfel de reprosuri, da' nu se cade.
balanta:
pai iaca ca habar nu am ca io nu manc mancare gatita, ;D de calcat nu calc ca am numa haine necalcabile, ;) masina de spalat spala, o tanti face curat la 2 sapatamani de fapt si tot ea spala si schimba lenjeria in casa, ordonata sunt :applause: .... si atunci sa fac de macare numa pt o persoana sa-l hranesc ca pe bebelus? :slap:...adica exclus a fi partenera cuiva pt blidul de macare ... eu asta cu mancarea nu o consider o prioritate... ca hobby da, sa fac terapie prin mancare, ne adunam mai multi la mine acasa sa gatim , sa radem...sau am pofta sa face ceva dintr-o revist...ok...super cand pot, am chef sau inspiratie...da sa invart la oale prin bucatarie...asta in conditiile in care intru dupa 21 in casa...moama...sigur tehnica de cucerire cu branza si rosii nu da rezultat...da nici nu am auzit sa paraseasca vreun barbat o femeie ca nu gateste... :happy:... altele-s motivele de obicei !!! |o
Caroline:
--- Citat din: balanta din Joi, 22 Martie 2012, 23:27 ---da nici nu am auzit sa paraseasca vreun barbat o femeie ca nu gateste... :happy:... altele-s motivele de obicei !!! |o
--- Terminare citat ---
Pai tocmai ce ziceam si eu, ca reprosurile alea sunt pretexte... pentru altceva. In schimb, gatitul impreuna ar putea fi incadrat on topic in tehnicile de cucerire... cunosteam eu pe cineva (barbat) care aplica tactica asta, de a gati pentru viitoarea ea. :laugh:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă