Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (219/244) > >>

bit:
Mie mi se pare o treaba funny asta cu gatitul in gramada, nu neaparat tactica de...Probabil ca-s cam naiv. (Bine, is convins ca se duce dreaq tot funny-ul cand manuiesti la cratite zilnic; sau aproape zilnic. Deci o femeie care gateste e cu atat mai mult de apreciat. Daca o mai face si bine...asset.)

Guesswho:
io zic ca un barbat care gateste e si mai mult de apreciat  ::)
gatitul la gramada nu-mi inspiora nimic bun, gustos, din contra, s-ar putea sa punem sare amandoi  ;D
asa ca, mai bine sa gatim pe rand, eu o zi, el...tot restul zilelor  :2funny: pare echitabil, nu?  ^-^

bit:
Pai daca vrei sa slabesti...Cam asa e la mine.

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 23 Martie 2012, 19:50 ---gatitul la gramada nu-mi inspiora nimic bun, gustos, din contra, s-ar putea sa punem sare amandoi  ;D

--- Terminare citat ---

Si daca se produce situatia exceptionala in care nu numai ca nu puneti sare amandoi, dar fiecare face exact ceea ce trebuie ca totul sa mearga struna si asta chiar fara prea multe cuvinte... si mai iese si o mancare de nota 10?

Victorman:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 23 Martie 2012, 19:50 ---io zic ca un barbat care gateste e si mai mult de apreciat  ::)
gatitul la gramada nu-mi inspiora nimic bun, gustos, din contra, s-ar putea sa punem sare amandoi  ;D
asa ca, mai bine sa gatim pe rand, eu o zi, el...tot restul zilelor  :2funny: pare echitabil, nu?  ^-^

--- Terminare citat ---
Chiar cred ca af fi echitabil, dar invers. Nu neaparat echitabil, poate se poate exprima altfel  ;). Acum depinde sunt barbati care stiu sa gateasca si altii care nu stiu, s-ar putea sa nu-ti placa sa mananci ceva de la cel care nu stie  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă