Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
vezi? daca aduci si pastrezi Lumina acolo, in interior, e perfect. si tu ai potential in sensu' asta. :)
in privinta lui Silviu am ceva temeri, ca n-am auzit sa introduca nimeni Lumina cu manusa de cauciuc, prin metoda dosnica. ;D
bit:
Mai Mica...nu stiu. Hai sa zic doar ca ma chinui sa mai exorcizez cornosii care ma mai bantuie uneori. Da`de lumina...parca e prea mult. Nu, sigur e mult. Sincer, io ma bucur doar ca am iesit (de vreun an si) din intuneric. Si ma chinui sa nu intru iar. De fapt, nu ma chinui, incerc doar. Incerc sa fac pace cu mine si cu lumea.
micaela:
o sa fie bine, ca e fondu' bun, si daca mai tai cornitele alea si incopitarea pe picerele din spate, ai toate perspectivele sa gasesti ce trebuie in interiorul tau. :)
nu intri iar, ca te taram cu noi, la lumina soarelui. :)
bit:
:2funny:
:P
Hai sa ne luam totusi jucariile d-aci, ca le stricam straturile oamenilor.
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 22 Martie 2012, 18:51 ---da, mai bine sa nu intri in detalii cromatice...pare complicat ;)
--- Terminare citat ---
Auzi, da`sa stii ca-mi place capra lui Chagal...si colibele lui Van Gogh (de la Cordeville)...si ceasurile lui Dalli care se scurg -la propriu- (daca observi, am o obsesie pe tonurile de albastru. Cand eram mititel, am cazut in cap din leagan, cred)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă