Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
bit:
:2funny: Punctu`de sprijin, ca baiatu`destept esti tu deja. Culmea e ca ar trebui sa stii...la jumatatea talerelor nu-i punctu`de sprijin? Bine, nu insinuez, doamne-feri, ca-ti lipseste vreun taler...Sau e posibil ca punctu`tau de sprjin sa fie cei doi pitici ai tai de acasa, io stiu...
micaela:
da, eu prefer doua, trei puncte de sprijin, sa nu se rastoarne nimic...sa fie liniste si echilibru... ca am avut destule inversari de poli magnetici si furtuni si eruptii. ia sa mai stea universu' si planeta putin linistite, sa-mi trag sufletul. ;D
mie daca-mi lipseste ceva, nu e taler, ci probabil doaga. ;D
bit:
Te-am prins! Demonstratie: dat fiind faptul ca cea mai simpla structura stabila se sprijina pe 3 puncte...matale ai 2...QED. Tot ca mineeee! :P
micaela:
ba am trei si chiar 4. ca le mai am si pe ma mere si pe prietena mea.
si tu ai 3: ce, te dezici de sora ta? :)
dar cel mai adevarat punct de sprijin e in interior. :)
bit:
A, nu , niciodata. Pe pitica a crescut-o moa cu astea 2 maini (si ocazional, dar foarte ocazional si cu cate una din ele dupa ceafa ei. -Glumeam, nu m-am certat cu sora-mea serios niciodata, chiar niciodata-). Cat despre punctul de sprijin...mda, ma dau ranit, asa e, stabilitatea vine din interior.
Ca fapt divers: ce legatura are ce zicem noi aci cu locul unde ne aflam? :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă