Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
silviu:
S-a descoperit secretul fericirii
iulia17:
"... vârsta de 45 de ani...abia după această vârstă începe perioada fericirii, apogeul înregistrându-se, potrivit experţilor, în jurul vârstei de 80 de ani şi chiar către 90 de ani."
hai ca mai avem un pic
carmentoma:
QED! Acum aveti si explicatia stiintifica ce imi sustine starea de fericire, fie ea si fara motiv! Credeam ca am eu ceva!
EUGENIA110:
Corect!!! :D Cind esti batrin , la pensie, devii foarte fericit: fara bani prea multi, nu mai ai grija colindarii prin magazine dupa haine frumoase si te imbraci cu ce ai din alte vremuri mai bune; nu mai pierzi timp pentru a pregati mincaruri elaborate si te limitezi la ce se poate gasi mai ieftin prin piata, ca oricum cea mai mare parte din dintii pe care-i mai ai nu stau bine la locul lor; neputinta virstei si bolile aparute pe parcurs te scapa de dificultatea si oboseala organizarii si participarii la petreceri, excursii si altele; plecarea de acasa a copiilor si singuratatea iti dau asa o stare de bine si de euforie pentru ca nu mai porti de grija nimanui s a m d.
Sa le urez oare ca asa fericire la batrinete sa fie la ei acolo?!? :(
iulia17:
daa, dar pt unii (occident) la pensie incepe a doua tinerete: au scapat de obligatii, copii, serviciuri, si calatoresc, se bucura de viata, traisc pt ei insisi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă