Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
fortuna777:
eu sunt fericita cand imi privesc copilul...cand vad femei insarcinate...cand vad copii jucandu-se...cand merg prin ploaia calda de vara...cand prind rasaritul si apusul soarelui...cand urc pe munte...cand imi conduc masina si ascult o muzica buna...cand ma bag in pat seara si reusesc sa adorm repede...cand ma trezesc dimineata si imi beau nelipsita cafea cu lapte...cand intalnesc persoane dragi si pot sa le imbratisez...si in multe, multe alte situatii :)
silviu:
si io-s fericit cand intalnesc persoane dragi insarcinate si pot sa le imbratisez :)
marlen_i13:
Se spune ca fericirea este o stare de spirit pozitivă pentru realizarea unei dorinte, încurajează exercitarea de noi obiective.
Vorbind despre fericire, nu se poate să nu menţionăm unele dintre cele mai importante instrumente pentru realizarea ei, cum este cazul Dragoste, Înţelegere şi Acceptare circumstanţele care ne prezintă viaţa.
Sunt fericita si am o stare de spirit buna cand vad oamenii dragi mie fericiti si multumiti de ceea ce au realizat pana acum.
julia:
“Fericirea nu se afla in evenimente ori in obiecte din afara mintii noastre. Ea poate fi influentata de elemente exterioare numai daca suntem pregatiti in sinea noastra pentru fericire.” M. Eliade
fortuna777:
--- Citat din: silviu din Duminică, 17 Iulie 2011, 17:52 ---si io-s fericit cand intalnesc persoane dragi insarcinate si pot sa le imbratisez :)
--- Terminare citat ---
insarcinate cu multe probleme de rezolvat? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă