Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (30/125) > >>

adda:
eu sunt fericita cand daruiesc si primesc...

janeta:
si eu ma simt la fel ca si adda : iubesc sa simt ca am reusit sa fac pe cineva fericit ( cu o surpriza placuta , un dar , o mana de ajutor sau o vorba buna spusa din tot sufletul ) , insa la fel de mult imi place cand acest lucru mi se intampla si mie din partea cuiva .
reusesc sa ma bucur in aceiasi masura pentru fericirea celor din jurul meu ca si pentru propria mea multumire .

parerea mea este ca nu e deloc rau sa gasesti un motiv de bucurie si intro situatie si in alta :D

almi_gabi:
Cred ca fericirea vine atunci cand gasim un sens in ceea ce facem -  atunci cand avem un scop si izbutim sa-l definitivam – uneori acest scop este de a darui ceva celor din preajma noastra – de ce ? – pentru ca ne sunt dragi si stim ca gestul nostru de pretuire i-ar bucura – si asa fericirea lor devine fericirea noastra.

janeta:
chiar asa , gabitz ,chiar asa... si mie  imi place sa-mi propun deseori astfel de scopuri , dar nu ma deranjeaza chiar deloc cand cei din jurul meu isi propun si ei asa ceva , eu fiind inclusa in scopul lor  :D :D :D

iulia17:

jeanette vrei sa te plimbi cu mine prin galeria asta ?
e atita gratie si armonie aici ...

http://www.oilpaintinghk.com/oilpaintings/art117p1/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă