Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
micaela:
da chiar... Caaaarmen, unde-i "una pe zi" (de Matty), cum zicea taifunul blu. da' chiar, nici taifunul blu n-a mai "suflat" pe aici. :D
iulia17:
uite carmen mi-am facut si lectiile:
iulia17:
"Ceea ce provoaca fericirea unuia uneori pentru altul nu este nici macar un motiv de multumire trecatoare, ceea ce descreteste o frunte si inveseleste un chip poate produce altcuiva durere, caci un soare ce rasare intr-o parte, apune in partea cealalta ". P. Andrei
luciamanta:
Vreau sa va marturisesc din proprie experienta că fericirea este promotorul sanatatii. Cred cu tărie că fericirea este una dintre conditiile cele mai importante de a te însănătoşi. Şi totodată, fericirea te face puternic, te ajută să treci peste obstacolele şi încercările vieţii mult mai uşor. Fericirea te schimbă în mod uimitor, fericirea te ajută să te redescoperi.
Daria2011:
Eu cand ma simt trista iau o foaie de hartie si scriu 20 de lucruri pentru care sunt recunoscatoare; la final starea mea este deja alta si pot sa ma bucur numai pentru faptul ca este o zi insotita.
Acum multi ani nu imi placeau zilele ploioase; acum au inceput sa imi placa; imi spun ca vor trece si zilele astea mohorate;
Deoarece sportul ma face fericita ma duc la 2 zile la sala si automat ma incarc "cu energie" pentru toata ziua;
In orice caz am invatat sa accept si zilele mai putin bune precum si starile mai putin bune: de exemplu cand ma simt trista , plictisita, deprimata ma intreb : care este darul vietii pentru mine in acest moment? si cum as putea sa imi schimb starea? ce m-ar ajuta?
As minti sa zic ca merge in 100 % din cazuri, in general insa merge............
important este sa aplici...........
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă