Arhiva > Arhiva
De la o generatie la alta
varsator38:
--- Citat din: julia din Duminică, 06 Noiembrie 2011, 15:45 ---
ma gindesc ca spunem totusi prea rar, doar daca e ceva grav la mijloc sau cine stie ce moment crucial
--- Terminare citat ---
eu o spun de cate ori simt nevoia,nu ma cenzurez mai ales fata de parinti,frate si de fica mea...si ma simt asa bine ca o pot spune si ca vad in ochii lor dragostea!
julia:
frumos
la mine in familie nu prea obisnuiam. adica dragostea o simteam intre noi, dar nu o spuneam in cuvinte prea des.
manghel:
nu trebuei sa fie neeaparat spusa ca sa fie acolo si ca sa stie ceilalti despre ea,mie tatal meu nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste dar asta nu inseamna ca nu simteam ceea ce simtea pentru mine
Sara:
Unii oameni simt nevoia de a le fi spuse cuvintele.
Altii au nevoie doar sa simta energia cuvintelor nerostite ci doar gandite.
Mai trist este cand ti se spune, dar atitudinea este contrara vorbelor.
manghel:
nimic nu deranjeaza mai mult decat a se contrazice o persoana prin ceea ce face. si asta nu poate a vea ca rezultat decat disparitia increderii in persoana respectiva si intr-un final distantarea de ea(asa cred eu,iar ca exemplu atatea vorbe spuse,plansete,credinte,faptul ca este o persoana credincioasa si pana la urma se comporta exact cum nu vrea ea sa se comporte cel de langa ea,oarecum josnic ). da,unele persoane simt nevoia sa le fie spuse anumite lucruri defapt cred ca toate persoanele indiferent de sex simt aceasta nevoie de a le spune cineva ce simte pt ele diferenta fiind cat de des,dar in lipsa acestui lucru te multumesti si cu mai putin ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă