Arhiva > Arhiva
De la o generatie la alta
micaela:
tehnologia. evolutia tehnologiilor (de constructii, transporturi, comunicatii) a fost extraordinara. in special tehnlogiile comunicatiei, internetul a avut impact major asupra accesului la informatie (inclusiv "mincinoasa") si, f. imp., asuora modului de viata, de relationare interumana.
steliana:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Iunie 2011, 10:03 ---
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 01 Iunie 2011, 09:14 ---Secolul XX a fost denumit secolul vitezei pentru ca a fost considerat ca o evolutie spectaculoasa a societatii intro perioada scurta. Ce oare a facut diferenta fata de celelalte?
--- Terminare citat ---
viteza :-\
--- Terminare citat ---
legatura omului care este in permanenta legatura cu intregul cosmos
avem o viata spiritual-sufleteasca care conflueaza cu curentul timpului
luciamanta:
Si eu am preluat cate ceva de la ambii părinţi, dar in proportie de 95% semăn cu bunica paternă. În felul acesta, bunica continuă să trăiască prin mine şi cu mine...
silviu:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 01 Iunie 2011, 10:31 ---legatura omului care este in permanenta legatura cu intregul cosmos
--- Terminare citat ---
eu sunt in legatura cu steaua a carei explozie tocmai ce-a fost surpinsa de telescopul hubble. imi place ca e situata la o aruncatura de batz, adica la vreo 13,2 miliarde de ani-lumina.
almi_gabi:
m-ati zapacit
si pe vremea imperiului persan -recunoscut pentru pentru sistemul de "curierat" si sistemul de drumuri nu exista informatie si viteza?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă