Autor Subiect: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011  (Citit de 57380 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #45 : Luni, 30 Mai 2011, 10:18 »
acord pacatului, intelegere!
frumosul, se naste doar ... din frumos!

multumesc pentru aprecire si sinceritate, finuta. :-*
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #46 : Luni, 30 Mai 2011, 10:26 »
distractie maxima !  :-*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #47 : Marți, 31 Mai 2011, 07:32 »
Locurile s-au ocupat toate, pensiunea este full, pe nea soferul o sa-l cazam in alta parte. Pana vineri cand am sa plec spre Bucuresti am sa va transmit detaliile acestei excursii:
- de unde se pleaca
- ce trebuie sa aveti la voi
Programul ramane cel stabilit, acum ca stiu programul exact am sa pot face si rezervarea locurilor pt mocanita. Revin pe acest topic cu informatiile necesare.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #48 : Marți, 31 Mai 2011, 11:23 »
Intrebari:
- este cineva care nu merge cu microbuzul?
- este cineva care nu va merge cu mocanita?
Sunt pe linia dreapta cu rezervarile la cele doua si am nevoie de aceste informatii.
Cu mocanita se pleaca duminica la 9.00 si se ajunge inapoi la Viseu doar la 14.30, chiar 15.00. Aceea va fi si ora de plecare inapoi spre Bucuresti.
Sa raspundeti doar daca NU intentionati sa folositi unul dintre cele doua mijloace de transport.

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #49 : Marți, 31 Mai 2011, 11:52 »
Buna Gigi, Mara+Gabi Pralea+Tatu Filip (copilul) nu mergem cu microbuzul,o sa venim cu masina .Noi nu puten trage chiulul de la munca si joi....asa ca o sa plecam la drum undeva joi dupa servici.In rest inscrie-ne la toate celea  ;) ;D

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #50 : Marți, 31 Mai 2011, 16:26 »
buna Gigi, nici eu nu pot pleca decat joi dupa ora 14, asa ca am sa vin cu masina. vom participa in rest la toate actiunile, multumesc.Apropos, mi-am recaptat permisul, cu examen...alea, alea....... ;). sunt ok

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Marți, 31 Mai 2011, 17:30 »
Ma bucur Magda, super, sunt convins ca acum aveai mare nevoie. La tine este full season!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #52 : Marți, 31 Mai 2011, 18:09 »

manastirea barsana face parte din program?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #53 : Marți, 31 Mai 2011, 19:54 »
Este un obiectiv pe care initial imi propusesem sa-l vedem. La fel si cimitirul de la Sapanta. Prima a ramas ca probabila, cimitirul nu este deloc in drumul nostru.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Miercuri, 01 Iunie 2011, 12:30 »
Informatii despre transport. Suntem in total 28 participanti din care:
- 13 din Bucuresti
- 3 din Oltenita
- 1 din Pitesti
- 1 din Constanta
--------------------
Total 18 persoane care pleaca din Bucuresti
 - 4 persoane care pleaca din Tg. Mures (2 din Sibiu, 1 din Tg.Mures, 1 din Cluj)
Toate aceste 22 persoane au sa calatoreasca spre si dinspre destinatie cu microbuzul.
Diferentiat pe numar de Km:
- cei cu plecare din Bucuresti vor 18 persoane pe un traseu dus si intors de cca 674 km si 22 persoane pe un traseu dus - intors de 554 km
- cei cu plecare din Tg Mures vor fi in grupul de 22 pe distanta dus si intors de 554 km
--------------------------
Mijlocul de transport cel mai ieftin si mai convenabil pe care l-am gasit este un midibus de 26 + 2 locuri, adica exact cati suntem noi in total. Pentru ca si cei care vin cu masinile (3 din Sibiu + 2 din Slatina + 1 din Suceava) au sa se deplaseze la actiunile din zona tot cu acest mijloc de transport. Tariful per km este 0,85 EUR cu TVA inclus la care se adauga cazarea si masa soferului. Aceasta din urma cheltuiala va fi imapartita la toti participantii, si o sa fie cca 14 lei / persoana.
------------------------
Pt cei care calatoresc cu midibus-ul dus si intors calculele arata astfel:
- cei care pleaca din Bucuresti: 218 RON/persoana
- cei care pleaca din Tg Mures: 88 RON / persoana
------------------------
Fata de ce am anticipat initial este o diferenta data in primul rand de faptul ca tarifele pe care le luasem de la transportator erau fara TVA dar erau afisate pe net ca brute si datorita faptului ca nu toata lumea pleaca din Bucuresti.
------------------------
La mocanita am facut rezervare, trenul este aproape plin are peste 90 locuri ocupate din 120. Pt ziua de Rusalii este un program special, cu brunch, cred ca are sa fie ceva deosebit. Fata de tariful afisat am obtinut de la Daniel Andreica un discout de 10% pt grup. http://www.cffviseu.ro/ro/index.html (link pt a citi oferta de Rusalii)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #55 : Miercuri, 01 Iunie 2011, 12:42 »
Esti extraordinar!
Doar un extraterestru iti poate gasi o scapare in program! Multumim pentru tot!
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Miercuri, 01 Iunie 2011, 12:46 »
Multumesc Steliana, mai incerc inca ceva, sper sa pot obtine un tarif si mai mic:
- cei din Bucuresti (18 pers) sa plece cu un microbuz de 19 + 1.
- eu sa plec din Sibiu cu microbuzul meu si sa iau Sibiul + Tg Mures + Cluj = 4 persoane
Cred si sper sa iesim mai ieftin asa, depinde de oferta care o sa mi se faca. Am transmis deja cateva Email-uri catre transportatorii mai seriosi.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #57 : Miercuri, 01 Iunie 2011, 13:02 »
Urmaresc cu interes si admiratie tot ceea ce faci. Prin actiunea WK-end, am invatat ceea nu puteam crede pana la acest moment.

De 30 de ani, colaborez cu foarte multi oameni din tara - natura serviciului. Ne-am ajutat reciproc, fara ca macar sa ne vedem, cunoastem, decat telefonic.
Intotdeauna, totul a iesit struna!

Inca odata, felicitari si multumiri pentru tot ceea ce faci!
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #58 : Miercuri, 01 Iunie 2011, 18:18 »
Da, in mod cert din Bucuresti are sa se plece cu un microbuz 19 + 1. Maine mai am o discutie cu cei de la firma de transport si apoi ramane sa inchei contractul vineri cand sunt in Bucuresti. Reducerea de tarif pt cei care pleaca din Bucuresti este semnificativa. Va tin la curent.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #59 : Miercuri, 01 Iunie 2011, 20:33 »
Eu plec cu microbuzul din Sibiu. Iau pe Adda din Sibiu si pe Bety din Cluj. Brianna ramane ca tu sa iei microbuzul care trece prin Tragu Mures, am sa-ti spun exact ora si de unde are sa te ia. Din Bucuresti au sa plece 17, cu brianna din Mures 18.