Informatii despre transport. Suntem in total 28 participanti din care:
- 13 din Bucuresti
- 3 din Oltenita
- 1 din Pitesti
- 1 din Constanta
--------------------
Total 18 persoane care pleaca din Bucuresti
- 4 persoane care pleaca din Tg. Mures (2 din Sibiu, 1 din Tg.Mures, 1 din Cluj)
Toate aceste 22 persoane au sa calatoreasca spre si dinspre destinatie cu microbuzul.
Diferentiat pe numar de Km:
- cei cu plecare din Bucuresti vor 18 persoane pe un traseu dus si intors de cca 674 km si 22 persoane pe un traseu dus - intors de 554 km
- cei cu plecare din Tg Mures vor fi in grupul de 22 pe distanta dus si intors de 554 km
--------------------------
Mijlocul de transport cel mai ieftin si mai convenabil pe care l-am gasit este un midibus de 26 + 2 locuri, adica exact cati suntem noi in total. Pentru ca si cei care vin cu masinile (3 din Sibiu + 2 din Slatina + 1 din Suceava) au sa se deplaseze la actiunile din zona tot cu acest mijloc de transport. Tariful per km este 0,85 EUR cu TVA inclus la care se adauga cazarea si masa soferului. Aceasta din urma cheltuiala va fi imapartita la toti participantii, si o sa fie cca
14 lei / persoana.
------------------------
Pt cei care calatoresc cu midibus-ul dus si intors calculele arata astfel:
- cei care pleaca din Bucuresti: 218 RON/persoana
- cei care pleaca din Tg Mures: 88 RON / persoana
------------------------
Fata de ce am anticipat initial este o diferenta data in primul rand de faptul ca tarifele pe care le luasem de la transportator erau fara TVA dar erau afisate pe net ca brute si datorita faptului ca nu toata lumea pleaca din Bucuresti.
------------------------
La mocanita am facut rezervare, trenul este aproape plin are peste 90 locuri ocupate din 120. Pt ziua de Rusalii este un program special, cu brunch, cred ca are sa fie ceva deosebit. Fata de tariful afisat am obtinut de la Daniel Andreica un discout de 10% pt grup.
http://www.cffviseu.ro/ro/index.html (link pt a citi oferta de Rusalii)