Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
admin:
Raspund iuliei17: Din Bucuresti se iese pe Ploiesti, de aceea o parte din cei care pleaca din Bucuresti si care urmeaza sa participe la actiune au sugerat ca potrivita pt intalnire Piata Scanteii. Traseul este Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg. Mures - Bistrita - Baia Mare - Ocna Sugatag, adica cel mai scurt traseu (614 km), in afara de cel cu helicopterul sau avionul...si cum cu grija onor Guvern deabia ne putem permite un loc pe pamant, la unul in aer nici macar nu putem visa....Ora de plecare initial propusa ca 4.00, a fost mutata la 6.00, pt ca am inteles de la cei din Bucuresti ca la ora mai matinala nu circula inca nimic din mijloacele de transport in comun. Ma gandeam ca un taxi costa prea mult daca se vine din alt colt al Bucurestiului si de aceea am ascultat si am mutat ora de intalnire la 6.00. Dar este ok, nu se ajunge chiar cum am dorit, dar daca se merge bine se pot face si 10 ore cu pauze cu tot. Rugamintea este sa se ajunga mai repede de ora 6.00, aceasta este ora de plecare, nu cea de intalnire. La ora 6.10 acesta are sa plece din locul stabilit ca intalnire. Deci cei care stiti ca va treziti mai greu, care aveti mai mult de traversat prin Bucuresti, luati-va toate masurile sa ajungeti la timp, va rog mult. Sunati-va intre voi, tineti legatura, astfel incat sa va asigurati ca ajungeti la timp si nimeni nu va ...ramane in Bucuresti. Este drum lung de facut pana la Ocna Sugatag si dimineata nerabdarea celor sositi la timp este destul de mare, asa ca repet rugamintea, programati-va sa veniti la timp.
Magda, este ok daca pleci la 8.00 din Slatina, cred ca la 11.15 esti in Sibiu si dupa o cafea intre trandafirii din gradina, putem pleca mai departe.
admin:
Cascada Cailor, cea pe care o sa o vedem sambata, este cea mai mare cadere de apa din tara noastra. Cascada are peste o suta de metrii. Are o legenda pe care am v-o povestesc acolo...
steliana:
Multumim Gigi.
Dar ma gandeam, in timp ce citeam ... daca am face niste alarme desteptatoare cu rasul meu :D :D :D
Tot voiati voi sa-l valorificati ;)
iulia17:
eu tot n-am inteles unde va parca autocarul.
admin:
Intrarea principala la TIB, dinspre Piata Scanteii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă