Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011

<< < (14/34) > >>

admin:
Plecarea din Sibiu va fi la ora 11.30 maxim, depinde de cum ajunge Magda, din Slatina. Pt ca o sa-i parchez masina la mine in curte, plecarea o sa se faca de la mine de acasa. Tf meu este 0745 106501, ma suni adda si iti spun cum ajungi. Ca si bagaje, si accesorii, am scris cate ceva, mai completez. Sa aveti costum de baie, pensiunea are doua piscine, slapi, echipament sport si de excursie, un rucsac mai mic, ceva sendviciuri de drum si apa, va recomand sa nu veniti burdusiti cu haine, nu o sa aveti ce face cu ele. Tricouri va trebui sa aveti mai multe pt ca sunt destul de multe actiuni dinamice si se va ...transpira un pic, pantofi sport de rezerva, in caz ca rupeti ceva pe drumul de munte. Sepci sa mai aveti cu voi, sus pe munte este bine sa-ti protejezi capul de insolatie si o pelerina foarte usoara de ploaie. Gasiti la Baumax, costa vreo 10 lei parca, este ceva foarte mic de marimea unui plic. In cazul in care vine ploaia si ne surprinde undeva pe munte, va fi nevoie sa ne adapostim, ori acele pelerine sunt ideale. Un cutitas, o lanterna mica, o bricheta, orice poate fi folositor. Medicamente pt alergici, pt intepaturi de insecte, claritin sau ce stiti ca luati in asemenea situatii. Daca aveti probleme cu gleznele sau genunchii, fasa elastica sau genunchera/glezniera. Poate mergand doar pe asfalt nu sesizati sa aveti o astfel de problema, dar mergand mai mult, pe teren accidentat va trebui sa folositi aceste accesorii.

admin:
Vremea arata a fi calda, undeva pe la 23 grade, cer putin innorat, si vant normal. Bine ca nu este mult mai cald. Asa cum arata prognoza, ar fi ideal.

adda:
Multumesc Gigi, sincer...abia astept excursia...nu am mai fost in Maramures de muuuuuulti ani  :)

iulia17:

de ce ne intilnim la herastrau? se iese prin ploiesti, nu prin pitesti?

daca se asteapta dupa mijloacele de transport in comun sigur vor fi intirzieri...
chiar e asa de greu sa-si cheme fiecare un taxi, scutim din drum, din oboseala, din caldura etc

Magdalena_`:
Gigi,  apreciez ca plec pe la ora 8 din Slatina, asa ca, eu cred ca ne vom incadra in ceea ce ti-ai propus.
ne auzim la telefon.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă