Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011

<< < (24/34) > >>

janeta:
wow , a fost ceva... chiar ar trebui sa fi multumit , Gigi , ca nu a trebuit carat cineva in spate si ca ati ajuns cu bine toti inapoi .
dar ca experienta chiar cred ca a fost ceva inedit si deosebit .
ha , cred ca ar trebui sa va fericiti ca nu am fost cu voi pentru ca , puturoasa cum sunt la trasee montane musai ar fi trebuit sa-mi faceti o targuta ceva , sa-mi care oasele batrane si sa pop pupa si eu cocosul pe creasta  :D

admin:
De sus din munte, am ramas cu amintiri pe care nimic nu are cum sa le stearga. Sunt niste peisaje de vis, pietrele, copacii, iarba toate impreuna iti dau senzatia de ireal, de un tablou, nu de realitate. Efortul fizic este superrasplatit avand ocazia sa vezi asemenea minunatii. Raman cu satisfactia momentului in care m-am contopit cu acea fantastica natura.

admin:
La noapte plec spre Praga, dar port in minte locurile prin care am trecut in Maramures. Nu cred ca le pot suprapune cu ceva atat de repede. Nu stiu, voi ceilalti care ati participat ce ati simtit acolo, dar eu am ajuns acasa cu dorinta de a reveni cat mai curand in Maramures. Tocmai au plecat de la mine doi tineri care urmeaza sa-si faca nunta la Sibiel, iar mirele este in timpul liber ghid montan. N-am stiut pana acum cati straini vin sa ne viziteze muntii si locurile acestea pe care noi le vedem doar la tv sau pe net. Incercarea mea in Maramures a fost sa va arat cat mai multe, poate prea multe pentru unii, prea putine insa pentru altii. Sper insa ca ceea ce am selectionat pentru vizitare v-a facut placere si v-ati bucurat de ce ati vazut impreuna cu mine. Ideal ar fi fost sa mai avem o zi, de relax si de povesti, pe malul piscinei, dar pentru multi programul si asa a fost prea lung. Am vrut sa va arat din toate: munte, traditie, mestesuguri, locuri deosebite. Ar fi fost pacat sa se renunte la ceva din programul pe care-l gandisem. Si la ce sa renuntam?La mocanita? La atelierul de ceramica dacica de la Sacel? La Cascada Cailor? La Memorial?  La Cimitirul de la Sapanta? La Creasta Cocosului? Sau la berea de seara? Sunt convins ca ati ajuns obositi acasa, poate n-ati simtit o relaxare fizica, dar in mod cert v-ati incarcat bateriile pentru ceva vreme...Muntele stie cel mai bine sa faca asta! Eu ma bucur ca am fost acolo cu voi, ma bucur ca am putut petrece impreuna 4 zile excelente! Mi-a facut placere sa ii reintalnesc pe cei vechi si sa cunosc cativa noi membrii foarte agreabili! Sunt convins ca o sa-i reintalnesc in alte actiuni alaturi de cei vechi si chiar imi doresc asta!

steliana:
traseul a fost chiar foarte lejer. un bulevard in usoare cascade de relief. marturisesc ca nu pot face compratie cu drumul care a dus catre creasta, cu cel de intoarcere. pentru mine fiecare pas facut a insemnat ceva. fiecare respiratie, a insemnat altceva. niciodata drumul care duce catre ceva, nu inseamna acelasi lucru cu drumul care poate intoarce ceva, spre altceva. acesta a fost sentimentul meu, iar cei care nu pot intelege ca putem calca foarte lejer pe nori ... nu pot decat, sa-mi exprim regretul ca nu incearca peripetiile Singles Camp, impreuna cu victoriosii care accepta infrangerea din simtul echipei.
ar fi foarte multe de spus, dar cei care ma cunosc stiu ca nu intotdeauna ma destainui.
daca as proceda asa, voi ce mai descoperiti, dragi prieteni?

astept cu interes marturisirile noilor membri, care ... cred ca nu si-au revenit din fascinatie.

fortuna777:

--- Citat din: admin din Marți, 14 Iunie 2011, 18:27 --- Efortul fizic este superrasplatit avand ocazia sa vezi asemenea minunatii. Raman cu satisfactia momentului in care m-am contopit cu acea fantastica natura.

--- Terminare citat ---

efortul fizic este rasplatit cu varf si indesat si pe Ceahlau. Indraznesc sa te intreb admin,...oare ne vei insoti si pe Ceahlau? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă