Arhiva > Arhiva

Azi multumesc...

<< < (128/131) > >>

silviu:

--- Citat din: francesca777 din Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, 21:53 ---Gabitzei pentru o idee minunata.Sa mai "coci" de-astea draga mea...ca ai vazut si tu cu ce " se lasa"...fructe....pasiune..vorbe buclucase..:))

--- Terminare citat ---
am vazut ca dupa ce-au servit fructele, saturnianul si mari_a au mers la toaleta. apoi, dupa vreo cateva ore, mari_a zice: eu merg la toaleta, dar sa vedem pe unde e :-\
intrebare-ntrebatoare: unde au fost cei 2 pasionati de fructe? ???
ii multumesc lui mari_a pentru raspunsul ce va sa vie :)

Mari_a:
Cu placere. Uite raspunsul:  :-X
Io am zis ca nu stiu, ca poate sareai si tu sa ma conduci  ;D   :P  Am auzit ca barbatii prefera femeile care par (sau chiar sunt) neajutorate  ;D
Dar sa nu cream confuzii cititorilor! Adevarul istoric este asa: ...au mers la toaleta, s-au intors foarte repede. apoi...  Apoi am mancat fructele pasiunii si am plecat acasa. Si cand au inceput sa-si faca efectul, am facut un dus rece si m-am culcat!  ;D

silviu:
recunosc ca ati fost foarte rapizi ;D

pocama:
Multumesc acelor semeni, care prin faptele lor frumoase, gandurile lor bune, uneori sacrificiile aduse, fac o lume mai buna. Datorita lor putem merge mai departe cu nadejdea ca lumea nu este pierduta.
"Fa bine si arunca-l in drum, caci nu stii cand vei avea vreodata nevoie de el."(Proverb armean)

Caroline:
Desi ziua de azi a inceput foarte prost, dupa o insomnie care s-a ostoit doar pe la 4 dimineata si ore predate cu capu-n ceatza... acum ma simt foarte bine, fara sa fi facut nimic special. Nu stiu cui sau de ce... dar multumesc!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă