Arhiva > Arhiva

Azi multumesc...

<< < (127/131) > >>

silviu:

--- Citat din: admin ---Inainte de a te plange de gustul mancarii, gandeste-te ca cineva n-are ce manca.
--- Terminare citat ---
sau nu simte gustul mancarii pentru ca e racit si infundat in nasuc :( stiti ce najpa e?

Mari_a:
Of, Silviu, tocmai cand voiam sa-ti multumesc ca azi nu te-ai plans de nimic!  ;D

admin:
Silviu, vad ca te plangi de (post)raceala de o vreme. Iti lipseste probabil cura de vara cu tuica si gratare, pe malul apei, la pescuit. Ai fost anul acesta undeva la balta?

francesca777:
Gabitzei pentru o idee minunata.Sa mai "coci" de-astea draga mea...ca ai vazut si tu cu ce " se lasa"...fructe....pasiune..vorbe buclucase..:))

silviu:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, 12:52 ---Silviu, vad ca te plangi de (post)raceala de o vreme. Iti lipseste probabil cura de vara cu tuica si gratare, pe malul apei, la pescuit. Ai fost anul acesta undeva la balta?

--- Terminare citat ---
spre osebire de alti ani, anul asta am iesit de foarte putine ori si mai mult pe rauri decat pe balti: neajlov, arges...
tuica imi place fiarta, cu miere (zahar), cu boabe de piper si foi de dafin ;D si sa fie fiarta pe o soba din aia cu discuri (nush cum se numeste) si tinuta apoi tot pe soba, sa se coaca ;D fiarta pe aragaz parca n-are farmec :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă