Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (19/27) > >>

micaela:
aaa, am uitat sa postez si linkul, Caroline.

de data asta, un pici neobisnuit de talentat la pictura....
curios e ca provine dintr-o familie in care nimeni nu are astfel de inclinatii. te intrebi de unde a cules spiritul sau inspiratia, talentul...
fascinant.

http://depici.ro/arhiva/geniu-la-9-ani-mini-monet-a-castigat-150-000-lire-in-doar-30-de-minute/

curios e ca eu mi-am dorit un copil talentat la pictura, caruia sa ii fac un atelier in care sa-si construiasca o lume a sa, a frumosului, a ludicului, a divinului. eh, era doar un vis fugar.
poate voi avea un astfel de nepotel?  ::)

almi_gabi:
super fain pustiul si nu picteaza rau deloc

Caroline:
Eu eram curioasa daca asta se intampla in Romania si am intuit bine: nu. La noi se pierd...
A, sa nu uit, mai sunt si exceptii. Aveam la un moment dat un coleg designer care castigase in liceu premiul cel mare, din sute de candidati, la o competitie internationala pentru design de bijuterii (modelarea in 3D, nu si realizarea bijuteriei) : 50.000 EUR. Daca nu l-as fi cunoscut in carne si oase, nu as fi crezut.

micaela:
Caroline, cred ca vor fi si la noi.
sper sa incepem sa respiram aerul libertatii, al eliberarii de incatusari si limitari daunatoare. imi doresc din tot sufletul ca tineretul sa invete sa 'zboare", sa indrazneasca, sa viseze si sa creada ca pot daca vor. ne-am tarat noi destul.

uite, la Moscova.  :) asa-i vreau pe copii: liberi, veseli, indrazneti, creativi  :)

Цекало и Puttin` отожгли на Воробьевых горах

Caroline:
Superb clip...  ::) Ce era oare, surpriza de nunta?  :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă