Arhiva > Arhiva
Mass media
micaela:
pe TVR1 e emisiunea "Profesionistii". Pictorul Ion Salisteanu in dialog cu Eugenia Voda.
Ayouni:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 23:06 ---pe TVR1 e emisiunea "Profesionistii". Pictorul Ion Salisteanu in dialog cu Eugenia Voda.
--- Terminare citat ---
imi plac foarte mult dialogurile Eugeniei Voda cu profesionistii... dar in seara asta, aici unde ma aflu, nu am tv (ce bine!) si digi.mobilul e mai timid.
adda:
se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda ...urmaresc acum TVR 1 :)
almi_gabi:
--- Citat din: marcutza din Vineri, 01 Iulie 2011, 09:18 ---Afacere. Fie ca sunt despărţiţi, divorţaţi sau burlaci convinşi, membrii clubului “Singles Camp” au lansat un nou mod de viaţă - "Eşti singur? Hai în vacanţă!”
Un afacerist din Sibiu a avut la un moment dat ideea de a organiza vacanţe exclusiv pentru oamenii singuri. Proiectul s-a dezvoltat rapid iar astăzi, la un an distanţă, comunitatea “singles” formată în jurul afaceristului sibian a ajuns la 1500 de persoane.
--- Terminare citat ---
Azi, cum am plecat de la servici, stiind de articolul din Romania Libera despre Singles Camp din anuntul facut de Marcutza pe topicul de stiri , m-am oprit la primul chiosc si am cumparat ziarul. Vroiam sa vad articolul scris chiar daca il citisem in varianta on-line a ziarului.
Articolul incepe chiar pe prima pagina ( cateva randuri de inceput) si continua in pagina 4 a ziarului - rezervata in totalitate datelor despre proiect si povestirilor membrilor SC.
Manfred:
Un articol dragut despre Bucuresti, despre Romania si romani, in ziarul Adevarul
Turist în propriul meu oraş: Cum mi-a salvat viaţa o prostituată de la Romană
http://www.adevarul.ro/societate/Cum_mi-a_salvat_viata_o_prostituata_de_la_Romana_0_530347153.html#commentsPage-3
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă