Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (22/27) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Iulie 2012, 17:49 ---Si eu as vrea sa stiu, am o casa la munte ramasa de la bunici veche de mai bine de 100 de ani si trebuie renovata. Are structura sin barne de lemn integral, pe postament din piatra de rau.

--- Terminare citat ---
ok ,uita te pe site este foarte interesant ce vrei sa faci cred ca se merita ,daca afli sa mi spui si mie

micaela:
ce se adauga intre grinzi? pai, ori se placheaza tot cu lemn, ori cu rigips, ori cu OSB vopsit... pentru termoizolare se introduce vata minerala cu bariera de vapori.

bit:
Se lucreaza cel mai usor (si cred ca si cel mai ieftin) cu gips-carton (rigips) pentru suprafete interioare, indiferent ca-i tavan sau perete. Umezeala sa nu fie. Iar la termoizolare merge foarte bine sandwich-ul facut din polistiren cu vata minerala (testat acasa, nu vorbesc din poze).

micaela:
bit, eu cam sunt impotriva polistirenului, la interior. nu bun. probabil ca sandwichul mixt e mai rigid (vata minerala se lasa) insa nu e cea mai sanatoasa solutie.
rigipsul e cea mai ieftina si simpla solutie. unii prefera lemnul peste tot. eu nu ma prea omor dupa stilul "foarte" rustic.

NICOLAE:
Cred ca nu m am facut bine inteles ,era vba de case de tipul acesta:
http://oakwrights.co.uk/oakwrights_hereford_housestyles_traditional_oak_gallery_cottage.aspx

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă