Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215199 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Frumusetea
« Răspuns #780 : Marți, 14 August 2012, 00:34 »
pai ...daca nu te faci ca lucrezi ... ce ii arati lui Iisus cand vine? :slap:
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #781 : Marți, 14 August 2012, 10:07 »
Ce vreţi să fiţi când veţi fi mari? Sexy, cool şi populari!

Imi amintesc de o fetita de 5 ani care intr-o emisiune TV a raspuns la intrebarea asta asa: sotie de fotbalist.  :slap:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #782 : Marți, 14 August 2012, 10:13 »
Imi amintesc de o fetita de 5 ani care intr-o emisiune TV a raspuns la intrebarea asta asa: sotie de fotbalist.  :slap:
Caroline, trebuie să apreciem faptul că fetiţa respectivă a vrut să îşi asume o obligaţie: aceea de soţie. Eu ştiu o fetiţă care a răspuns că nu doreşte să se facă nimic, deoarece ei îi place să fie mereu ceea ce este în prezent!  :)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #783 : Marți, 14 August 2012, 12:21 »
si eu am auzit: "vreau sa fiu ca Moni". mi-a crapat capu'. noi vroiam sa fim doctori, sau sefi, sau militieni...un var vroia sa fie gunoier, ca-i placeau masinile alea cu clapeta...acuma fetele vor ca Moni...precis si baieti vor la Iri, da mai incolo un pic.. :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #784 : Marți, 14 August 2012, 15:11 »
...nu doreşte să se facă nimic, deoarece ei îi place să fie mereu ceea ce este în prezent!  :)

Lucia, poate o sa te surprinda faptul ca pentru copii, mental, trecutul si viitorul nu exista, doar prezentul. Puterea de abstractiza o invatam mai tarziu. Am participat intr-o tabara la o masa rotunda cu Dr. Cristian Andrei, pe tema educatiei copiilor, si ne spunea ceva de genu': Nu spune unui adolescent sa nu fumeze ca o sa se imbolnaveasca peste 20 de ani. Spune-i mai bine ca o sa-i miroase gura cand o sa vrea sa-si sarute prietena deseara. Abstractizarea e o greseala pe care o facem cu totii, doar ca copiii nu au capacitatea sa o inteleaga.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #785 : Marți, 14 August 2012, 15:23 »
Lucia, poate o sa te surprinda faptul ca pentru copii, mental, trecutul si viitorul nu exista, doar prezentul.

draga mea, mai bine de atat nici eu nu mi-as fi putut descrie "fostul". ... :happy: :bow:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #786 : Joi, 16 August 2012, 10:44 »
Ce vreţi să fiţi când veţi fi mari? Sexy, cool şi populari!

Studiile arată că din ce în ce mai mulţi copii nu-şi mai doresc să fie aviatori sau doctori când cresc, ci slabi, frumoşi şi populari.
....

chiar daca sunt mare, sa stii ca daca ai sa ma intrebi cand voi avea 80 de ani ce vreau sa fiu tot "sexy, cool si populara" am sa zic !!   :magic:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #787 : Marți, 28 August 2012, 12:46 »
Dr. Oz: 5 secrete de frumuseţe ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri

Vrei să îmbătrâneşti frumos şi să primeşti mereu complimente legate de aspectul ferm al pielii tale? Dr. Oz a găsit mai multe soluţii ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri prea devreme!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #788 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 13:01 »
Una din elevele mele...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #789 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 13:51 »
Da, frumoasa fata, bunica-mea avea o vorba: tot ce-i tanar e frumos!
Insa io, ca o batrana urata, acrita si invidioasa ce sunt ( :giggle: ) zic ca nu-mi place atitudinea studiata, statul asta picior peste picior "a la Mihaela Radulescu", nu-mi place ca are extensii, nu-mi place push-up-ul ala care pare a fi gol... Fiti, bre, fetelor naturale! In rest, ce n-as da sa arat si eu ca ea!  :D
Hai ca azi m-am sculat cu fata la cearceaf! Poza-i a la hi5, fata nu-i pozata intreaga - nu i se vad picioarele, ma rog, pantofii, iar peisajul ala de se vede pa jeamu' limuzinei (Cadillac sau ce-o fi) - de drum de tara cu Dacia rosie si caruta cu roti de automobil - e de mare angajament! Ma rog, cred ca se ducea la o nunta-ceva. Hai ca ma duc si io - sa iau o lingura de miere, ca prea sunt oţeţită azi!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #790 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 14:18 »
Insa io, ca o batrana urata, acrita si invidioasa ce sunt ( :giggle: ) zic ca nu-mi place atitudinea studiata, statul asta picior peste picior "a la Mihaela Radulescu", nu-mi place ca are extensii, nu-mi place push-up-ul ala care pare a fi gol... Fiti, bre, fetelor naturale! In rest, ce n-as da sa arat si eu ca ea!  :D
Hai ca azi m-am sculat cu fata la cearceaf! Poza-i a la hi5, fata nu-i pozata intreaga - nu i se vad picioarele, ma rog, pantofii, iar peisajul ala de se vede pa jeamu' limuzinei (Cadillac sau ce-o fi) - de drum de tara cu Dacia rosie si caruta cu roti de automobil - e de mare angajament! Ma rog, cred ca se ducea la o nunta-ceva. Hai ca ma duc si io - sa iau o lingura de miere, ca prea sunt oţeţită azi!

elimina ceea ce nu-ti place, intorcand fotografia; priveste prima treime, acopera cele doo treimi din rest si... pe langa frumusete, ai sa vezi si misterul  :)
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #791 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 14:22 »
:faint: ??? :oops:
da, zau ca nush' ce ti s-a acrit asa...io zic sa iei borcanul, damigeana, butoiul cu miere langa tine, ca acusica iese saturn din balanta (ne-a chinuit ca pe hotii de cai, timp de trei ani) si intra in scorpion. sa te tii... ;D` vad ca deja v-a fluturat buzduganul.  :P
dupa ce-ti dai tu seama ca fata are extensii ? ???
studiata sau nu, e frumoasa, da, si fiindca e tanara. :) nu conteaza ca pe geam se vede caruta, ea se simte bine si arata bine. ar trebui sa-ti bucure inima ta de mama afectuoasa. constat ca eu dezvolt tot mai mult acest drag de tineret prin prisma sentimentelor materne. invidia se estompeaza.;D (oricum, m-a cam ferit Dumnezeu de defectu' asta)  clar... e semn ca imbatranesc. :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #792 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 14:39 »
tineretea este frumoasa prin ea insasi.  tind sa fiu de acord cu Mari_a: nu inteleg necesitatea machiajului, a rochiilor si fustelor prea explicite mai ales in cazul fetelor tinere si foarte tinere.  probabil fata din poza nu are mai mult de 16 ani... de la o anumita varsta, da, sunt absolut de acord cu machiajul dar nu cu hainele care arata tot. decorul din jurul ei, sa nu sariti la mine cu furci si topoare va rog! :) - indica o ambianta de consum cu elemente de consum.  da, imi pare rau sa o spun, pustoaica aceea langa barul cu sticle exact asta ne spune: consumati, va rog! ce doriti voi!
caro, chiar este eleva ta?
mari_a, adu te rog butoiul acela cu miere si pentru mine, desi nu ma simt nici acru nici amar si nici invechit nu sunt. dar ca sa nu se sesizeze micaela si steliana si sa ceara acelasi tratament si pentru mine!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #793 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 14:47 »
dragilor, "decodificarea" imaginii sta in ochii (intelegand prin "ochi" intregul "referential" - acela din mecanismul perceptiei si reprezentarii; nu intru in amanunte) al celui care priveste. eu am fazut o fetisoara care merge probabil la o nunta, intr-o situatie festiva. Da, contextul are ceva "de consum", dar n-as extrapola atributul asupra copilei (nu-i pacat?) care se bucura de ceva pe care, probabil, il percepe ca fiind "de lux". e un copil frumos, intr-o poveste de o zi. putem privi si asa, nu?  :)

da, Maria, da-i si lui Matei o lingurita de miere. si va recomand si o pereche de ochelari cu lentile roz sau bleu.  ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #794 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 14:59 »
dar ca sa nu se sesizeze steliana si sa ceara acelasi tratament si pentru mine!

fara miere! ti-as inlocui ostentatia - de care tocmai faci referire - cu ... compasiunea ...
nihil sine deo