Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215192 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Frumusetea
« Răspuns #720 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:33 »
Ma tot mir de exemplele astea ale voastre, Adda si bit... Din punctul meu de vedere - ca impresie pur fizica, ca de astfel de "frumusete" e vorba - eu votez Jeff Goldblum sau Denzel Washington; ca impresie de ansamblu - Sting; ca si curiozitati, atitudini intrigante (si in acelasi timp interesante) - Jacques Brel si Arnold Schwartzenegger (in filmul "Gemenii" e adorabil... intotdeauna m-au impresiat uriasii care te-ar putea strivi intr-o secunda - si ma refer in general la oamenii puternici ca personalitate, nu fizic - dar care nu o fac, ci isi folosesc "puterea" ca sa te apere, pentru ca te iubesc.  ::) ).
Bre Carol, stii cum e, de gustibus...
Asa pot sa spun si io ca n-am vazut frumusete ca a lui Audrey in faimoasa rochie neagra din "Breakfast at Tiffany`s"! Chit ca fizic, era oarecum scandurica...chipul ala imberb nu l-am mai vazut nicaieri! Sau altfel: io-s innebunit total si iremediabil dupa cum arata Lauren Bacall in anii ei de glorie (` 40). Cu tot tuning-ul si esteticienii/cosmeticienii/trainerii de azi, femeia aia era...n-am cuvinte!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #721 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:46 »
Apropos... Crede cineva in definirea idealului personal ca un set de reguli? De exemplu, 1.90, 90 / 60 / 90, par brunet, ochi albastri etc. ? Eu tot observ ca atunci cand mi se "pune pata" din diverse motive, persoanele in cauza nu au niciodata un numitor comun.  ???

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #722 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:56 »
am crezut si eu candva, si nu numai ca fizic, numai ca iti dai seama ca e aproape imposibil sa gasesti "idealul"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #723 : Joi, 12 Iulie 2012, 19:07 »
Bre fetilor, treaba cu idealul creca se manifesta cu precadere in randul vostru (nu e un repros!).
Pe de alta parte, parerea mea e ca poti fi sensibil la o anumita tipologie...in sensul ca remarci mai repede oamenii cu aspectul respectiv. Fiecare cu "slabiciunile" lui, cam asa ar fi.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #724 : Joi, 12 Iulie 2012, 19:10 »
eee...lasa ca aveti si voi "slabiciunile " voastre :P

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #725 : Joi, 12 Iulie 2012, 19:14 »
Fiecare cu "slabiciunile" lui, cam asa ar fi.

Pai asa ar fi normal, anormal e tocmai ce spuneam: nu stiu cum fac altii sa isi defineasca "slabiciunile", da' eu nu m-am hotarat inca la nicio tipologie unitara. Doar... celebrating diversity!   :whistle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #726 : Joi, 12 Iulie 2012, 19:17 »
eee...lasa ca aveti si voi "slabiciunile " voastre :P
Absolut. Eu ma refeream la ambele sexe.  :)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #727 : Joi, 12 Iulie 2012, 19:27 »
asa mai merge  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #728 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:19 »
Apropos... Crede cineva in definirea idealului personal ca un set de reguli? De exemplu, 1.90, 90 / 60 / 90, par brunet, ochi albastri etc. ?
vai, mama! adica sa aiba inaltimea de 190 de cm? :o pai vrei sa ne urcam cu scara? ???

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #729 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:25 »
Apropos... Crede cineva in definirea idealului personal ca un set de reguli? De exemplu, 1.90, 90 / 60 / 90, par brunet, ochi albastri etc. ? Eu tot observ ca atunci cand mi se "pune pata" din diverse motive, persoanele in cauza nu au niciodata un numitor comun.  ???

din punct de vedere fizic n-am avut niciodata repere; in schimb cele ce tin de caracter, suflet si minte sunt exigente la care nici daca vreau nu pot renunta... fiindca absenta lor imi distruge fie admiratia (si cu ea se cam stinge si iubirea "aceea"), fie confortul interior.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #730 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:27 »
am crezut si eu candva, si nu numai ca fizic, numai ca iti dai seama ca e aproape imposibil sa gasesti "idealul"

defineste "idealul"! vei incerca desigur si vei si reusi, dar va fi defitinita ta, idealul tau; si fiecare dintre noi va avea o altfel de definitie.

nu cred intr-un ideal definit printr-un set de reguli... mai ales numerice.  1.90?! mda, are dreptate silviu, am umbla unii cu scara, altii cu scaunelul pliant. ce fel de ideal mai este si asta? probabil unul de neatins!
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #731 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:28 »
adica sa aiba inaltimea de 190 de cm?

Pai un top model trebuie sa aiba minim 1.75, si cu platforme cu tocuri de 15 cm...  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #732 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:32 »
mda. e drept ca prefer barbatii inalti, dar cand m-am indragostit n-a mai contat ca el era scund si nu foarte frumos.  ;D iaca cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. :)

Adda, daca "legea atractiei" functioneaza (si eu inclin sa cred ca da :)), e bine sa-ti clarifici ceea ce stii ca ti se potriveste, ca sa "atragi" in consecinta.  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #733 : Joi, 12 Iulie 2012, 22:33 »
Bre Carol, stii cum e, de gustibus...
Asa pot sa spun si io ca n-am vazut frumusete ca a lui Audrey in faimoasa rochie neagra din "Breakfast at Tiffany`s"! Chit ca fizic, era oarecum scandurica...chipul ala imberb nu l-am mai vazut nicaieri! Sau altfel: io-s innebunit total si iremediabil dupa cum arata Lauren Bacall in anii ei de glorie (` 40). Cu tot tuning-ul si esteticienii/cosmeticienii/trainerii de azi, femeia aia era...n-am cuvinte!

votez si eu tot pentru Lauren Bacall.
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #734 : Joi, 12 Iulie 2012, 23:02 »
Dar genul Jodie Foster - considerata una dintre cele mai sclupitoare inteligente de la Hollywood?