Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215516 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #675 : Marți, 29 Mai 2012, 15:26 »
Chiar daca nu ai fi avut dreptate oricum nu te contraziceam...

Pai de ce?  :o A te contrazice constructiv inseamna a invata ceva unul de la altul, nu a persista in propriile greseli...
Eu, de exemplu, de cand m-am vazut fardata pe la ochi de un stilist, cu bej, pentru ochi albastri, in loc de albastrul metalic pe care-l folosisem eu pana atunci, si cu ruj roz natur in loc de visiniu, i-am dat dreptate imediat acelui articol.  ;)
Asa ca... hai sa ne contrazicem in continuare!  :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #676 : Marți, 29 Mai 2012, 15:34 »
Eu una mi-as fi dorit măcar la o nuntă să am o coafură mai sofisticată, mai altfel, dar întotdeuana am purtat părul scurt, deoarece este ondulat natural si atunci cand este mai lung (sa zicem pana la umeri), se înfoaie, se învolborează şi de abia pot să îl stăpânesc!  ::)

Imi place poza ta de avatar!  ;)

Imi aduc aminte ca, pe vremea cand aveam parul lung, am fost nasa la o nunta si am avut parte de un coc asa de sofisticat ca abia am imbracat rochia de seara, dupa aceea (ideea ex-soacra-mii  >:D ). Unul dintre cei mai buni prieteni de familie m-a intrebat ce m-a apucat de mi-am  pus tortul miresei in cap, nu ma simteam ok cu mine insami asa cum eram?!  :magic:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #677 : Miercuri, 30 Mai 2012, 22:01 »
Imi place poza ta de avatar!  ;)

Imi aduc aminte ca, pe vremea cand aveam parul lung, am fost nasa la o nunta si am avut parte de un coc asa de sofisticat ca abia am imbracat rochia de seara, dupa aceea (ideea ex-soacra-mii  >:D ). Unul dintre cei mai buni prieteni de familie m-a intrebat ce m-a apucat de mi-am  pus tortul miresei in cap, nu ma simteam ok cu mine insami asa cum eram?!  :magic:
   In poză sunt eu aşa cum arăt întotdeauna, iar referitor la cocul tău de la nuntă, sunt de părere că atunci când faci o schimbare este bine să alegi ceva natural, tineresc si care să ti se potrivească, altminteri îţi faci o defavoare.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #678 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 17:29 »
A fost gasita fantana tineretii, doamnelor!
Fotoshop by Adobé (Adobe)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #679 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 21:06 »
Tare reclama...  :) Da' sa revenim la frumusetea nephotoshopata.

Aici ne putem imagina ca e cabana Cozia, cu releul:

Si aici... pe fundal, la baza, se vad muntii, asa ca ne putem imagina orice vreti voi.

Totusi, sunt doar doua imagini luate acum 10 minute din balconul meu.  :)

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator
« Răspuns #682 : Marți, 03 Iulie 2012, 10:48 »
Portretul-robot al femeii perfecte

Cercetătorii de la Şcoala de Business Geneva au găsit "formula matematică" a reprezentantei sexului frumos care reprezintă idealul.
Aceasta trebuie să fie cu cinci ani mai tânără decât partenerul ei, să aibă acelaşi background cultural, dar să îl şi întreacă în isteţime.

"La români aspectul fizic este pe primul loc"
"Femeia perfectă din punctul de vedere al unui bărbat român, în vârstă de 30 de ani trebuie să îndeplinească multe condiţii!", ne-a declarat psihologul Keren Rosner de la cabinetul Mentarex Consult.

"Aspectul fizic este foarte important, este pe primul loc. Poate să fie ea gospodină, de treabă, etc, trebuie să arate foarte bine! Nu trebuie să fie neapărat blondă sau brunetă, ci să aibă un corp armonios şi sexy".

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #683 : Miercuri, 04 Iulie 2012, 08:09 »
....

Cercetătorii de la Şcoala de Business Geneva au găsit "formula matematică" a reprezentantei sexului frumos care reprezintă idealul.

....

mah, de cand va spun sa nu mai cautati femeia perfecta!!! Astazi stau acasa .  oO

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #684 : Miercuri, 04 Iulie 2012, 10:35 »
 :2funny: si eu! :dance:
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #685 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 11:10 »
ADN-ul face femeile tot mai frumoase

Reprezentantele sexului frumos devin din ce în ce mai atrăgătoare, iar secretul nu constă în operaţii estetice, după cum dovedesc studiile efectuate în ultimul timp.

Cercetătorii o dau drept exemplu pentru faptul că "sexul frumos devine din ce în ce mai frumos" pe actriţa Sharon Stone. "Este cu siguranţă cea mai sexy din generaţia sa. La 54 de ani arată excelent, iar bărbaţii tineri o găsesc foarte atrăgătoare", spun specialiştii.

"Sharon Stone dovedeşte încă odată că este o femeie sigură pe ea, conştientă de faptul că arată bine şi dispusă să renunţe la pre judecăţi, pentru a-şi trăi viaţa mai mult. Este scris în ADN-ul ei!".

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #686 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 13:30 »
nush' de ce dar mie nu i-a placut niciodata Sharon Stone. aerul ala de femme fatale lezeaza apetenta mea pentru naturalete. o prefer infinit pe Angelina Jolie.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #687 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 14:30 »
nush' de ce dar mie nu i-a placut niciodata Sharon Stone. aerul ala de femme fatale lezeaza apetenta mea pentru naturalete. o prefer infinit pe Angelina Jolie.

la mine este exact invers. si nici eu nush' de ce... dar n-o vad pe Sharon ca femeie fatala, cu exceptia unui film sau doua. 
"Stay hungry, stay foolish"

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #688 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 14:56 »
nici eu nush, dar cu toti parametrii, barometrii, centimetrii ... spunem frumos, a ceea ce ne place
nihil sine deo

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #689 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:01 »