Interesante, ca si impresie artistica...
Totusi, Gica contra, ca de obicei.

Am citit la un moment dat un studiu despre scopul final al atator infrumusetari feminine si de atunci am inceput sa privesc altfel revistele de specialitate si clipurile de acest fel. Concluzia studiului era ca toate acestea au fost create de femei pentru femei... scopul final, al atragerii atentiei masculine, fiind de mult depasit si chiar uitat. Pentru ca, ei...
- prefera parul natural, chiar zburlit de "atunci trezit din somn", in timp ce coafurile complicate ii sperie
- considera mai atragatoare o oja cat mai apropiata de natural, care sa puna in valoare mainile, decat un rosu violent, verde, gri-metalic, mov etc.
- orice machiaj cu fard de ochi in aceeasi culoare cu irisul accentueaza, in ochii lor, defectele: cearcanele, paliditatea etc., asa incat nu utiliza niciodata verde sau albastru daca ai ochii in aceeasi culoare, doar daca ii ai in culoare complementara (negri, caprui). Foloseste doar tonuri de bej sau gri cald pentru ochi albastri sau verzi.
- accesoriile bogate (cand nu se integreaza in decor astfel incat sa nu sara in ochi) mai degraba sperie decat atrag. Sau atrag doar intr-un anumit fel... pe care, de cele mai multe ori, noi, femeile nu ni-l dorim. Efectul este ca o sa ne admire (sau, eventual, invidieze doar femeile). Pentru ei, conteaza imaginea de ansamblu, nu detaliile, ca pentru noi.
Sa mai continu? Atentie, deci... de cele mai multe ori se aplica zicala "Unde dai si unde crapa."

Nu stiu cat e de realist acel studiu, cred ca cel mai bine ar fi sa confirme / infirme baietii.